ALTER BRIDGE spiller opp til dans på Rockefeller (9/11)

ALTER BRIDGE spiller opp til dans på Rockefeller (9/11)

Onsdag 9. november 2011 – Oslo/Rockefeller

 

ALTER BRIDGE

+

BLACK STONE CHERRY

 

C.C. NOK 320,- + avgift

18 år leg plikt

Da vokalisten sluttet i postgrungebandet Creed fikk de tre resterende medlemmene med seg Myles Kennedy fra Mayfield Four bak mikrofonen og fortsatte som Alter Bridge. De er mer hardrockinfluert en forgjengeren og kom med sin tredje plate ”AB III” i fjor. Sørstatsrockerne Black Stone Cherry er aktuelle med sitt tredje album "Between the Devil and the Deep Blue Sea".

www.alterbridge.com

www.blackstonecherry.com

Om du skal på ALTER BRIDGE konserten i Oslo, eller om du bare er fan av Alter Bridge – så har vi en spennende nyhet til deg!

Alter Bridge inngått et samarbeid med Abbey Road Live, og gjør opptak under konsertene deres – i tillegg tilbyr de opptakene i et svært begrenset opplag på PRS Tremonti SE Gitar-Formede USB drivere! Disse spesielle 1GB USB drivene er fullpakket med bonusmateriell – inkludert video og bilder fra den aktuelle konserten – og det aller beste er at de vil inneholde et komplett lydopptak av kveldens show! Dette må ikke forveksles med en enkel "board"-mix, dette vil være fullt mixet og mastrede multi-track lydopptak som fanger opp hvert eneste spennende øyeblikk og hver tone fra konserten. Dette er samlerobjekter og kun et fåtall vil bli produsert. Så nøl ikke – reserver din utgave nå ved å gå til www.abbeyroadliveus.com! Du kan enten reservere en som du henter under konserten, eller du kan velge å få den tilsendt til din adresse. Når de først er borte, så er de borte for alltid! Forhåndsbestill din idag!

www.abbeyroadliveus.com