KVELERTAK med venner i Stavanger (9/11)

KVELERTAK med venner i Stavanger (9/11)

Onsdag 9. november 2011 – Stavanger/Folken

 

KVELERTAK

+

TOXIC HOLOCAUST

+

THE SECRET

+

DOOMRIDERS

 

C.C. NOK  220/270 + avgift

18 år

 

Etter å ha spilt på stort sett alle rockefestivaler rundt om i Europa denne sommeren er Kvelertak nå endelig klar for deres første headlinerturne i Europa. 
Den 8. november starter turnen i Bergen, og avsluttes i Münster den 10. desember 35 konserter senere. 

Debutplaten er nå utgitt i både USA og Europa, og overalt har den mottatt høye karakterer og fine anmeldelser (bla. 9/10 Metal Hammer, 4/5 Kerrang!, 5/6 VG). De vant to Spellemannsprisen, en i kategorien for beste rock og en for beste nykommer. I tillegg vant de det betydningsfulle Statoil-stipendiet under årets By:larmfestival.  ?Nok et bevis på at bransjen tror på at Kvelertak er på vei til å bli et av de største nye bandene fra Norge internasjonalt. 
  
I sammenheng med at Kvelertak var Special Guest med Foo Fighters på Telenor Arena, mottok de Gullplate av selveste Dave Grohl for over 15 000 solgte plater i Norge. ?Grohl har tidligere uttalt seg for å være Kvelertak fan, slik veldig mange andre har etter å ha hørt plata, eller ikke minst sett dem live!   
  
Blant andre har verdens største rockemagasin Kerrang! slått fast at "Kvelertak is the most exciting new band on the planet".