FORGERY på Bergenstur (10/11)

FORGERY på Bergenstur (10/11)

Torsdag 10. november 2011 – Bergen/Garage

 

FORGERY

+

KRAKEN

+

GODDAMN

 

C.C. NOK 100,-

18 år leg plikt

 

FORGERY
I 2009 kom Forgery ut med sitt debutalbum "Harbouring Hate" utgitt på Nocturnal Art Production/Candlelight Records.
De henter sin intensitet fra band som Slayer, Machine Head, Fear factory og Meshuggah.
På scenen leverer Forgery alltid 110% og er et av Norges tighteste liveband.
Neste album er under produksjon og bandet forventer å gå i studio innen kort tid!

www.myspace.com/forgeryhq

KRAKEN
Det bergensbaserte bandet Kraken spiller en stil som (best) kan defineres som "schizofren vikingprogmetal" . Flørting og misbruk av diverse musikksjangere står definitivt i høysetet, men har basis i hardtslående metal med fengende riff , raskt temposkifte og skeive rytmer.
Kraken startet opp i 2005 med en besetning på fire. Med iherdig øving og diverse jobber fikk Kraken raskt et navn som det gikk gjeteord om. Sommeren 2006 økte besetning til fem der McBattle’s intreden hevet musikken til nye høyder. Kraken spillte utover året på diverse arenaer i Bergen som Hulen, Garage og Hinsides.
I de senere år har Kraken modnet mye og opparbeidet seg et solid låtmateriale. Dette ble bl.a. presentert på Psycho Holiday festivalen på Hinsides jan.08. For fullsatt lokale som nest siste band ut før Deride, gjorde Kraken sin hitil beste performance som ble avsluttet med en metalcover av Hey Joe m/McBattle surfende på brett over publikum(Aldri hørt det vært gjort før):
Etter flere oppvarmingskonserter for blant andre Pro Pain (US) og Claymords (NO) har Kraken fortsatt utviklingen mot et sammensveiset og underholdende live band. Det har vært avhold konserter i Oslo og Trondheim.

www.krakenmetal.com

GODDAMN
Goddamn – fra Bergen spiller melodisk death/trash inspirert av svensk og amerikansk metal. Goddamn er nå klar for ny gig på Garage etter over ett års vente tid, og med ny besetning og ny plate i lommen kan publikum vente seg et ny og enda bedre opplevelse. Debut albumet ligger på nettet til gratis nedlasting og ny video finner du også på;

http://www.reverbnation.com/Goddamn