UNDYING INC – Trondheim – Blæst

UNDYING INC – Trondheim – Blæst

Etter forrige Torch-konsert hadde jeg store forventinger til denne kvelden, og det til tross for at Torch denne gang "bare" skulle varme opp for sine indiske venner. Blant publikum var det litt tynnere i rekkene denne gangen enn sist jeg så Torch spille på Blæst, men bandet virket til å gi det de hadde og leverte en forrykende konsert. Det er vel strengt tatt ikke stort å si om denne konserten som ikke ble sagt i anmeldelsen av den forrige. Stikkordene er god kjemi med publikum og en energisk opptreden. De gjør det faktisk så bra live at jeg, til tross for at jeg ikke får bandet til å fungere i mine ører på plate, allerede gleder meg til neste konsert.

Så var det Undying Inc sin tur, og til tross for at bandet tydelig var glade for å spille i Norge for første gang var det noe som ikke helt stemte, uten at jeg klarer å sette fingeren på det. Misforstå meg rett; konserten var mer enn fet nok, men de manglet noe Torch hadde litt tidligere på kvelden. En intens konsert var det okke som, selv om jeg har en følelse av at god kjennskap til bandets diskografi nok ville hjulpet på helhetsfølelsen for undertegnede. For de av oss som lar seg fascinere av slikt må forøvrig bandets tekniske ferdigheter nevnes, og da mannen bak trommesettet. Er ikke ofte jeg lar meg imponere av den typen tromming, men dette var definitivt et av tilfellene.