SUSPERIA & GOTHMINISTER i Ullensaker Kulturhus (15/10)

SUSPERIA & GOTHMINISTER i Ullensaker Kulturhus (15/10)

Lørdag 15. oktober 2011 – Jessheim/Ullensaker Kulturhus

 

SUSPERIA

+

GOTHMINISTER

+

MAGGOT FARM

 

C.C. NOK 250,-

FRI ALDER

 

GOTHMINISTER
Gothminister har turnert i over 25 land og spilt på de aller største festivalene i sjangeren. Siden starten i 2003 har de levert industriell metal med tunge riff kombinert med elektroniske effekter. Itillegg er Gothminister kjent for sitt imponerende sceneshow. I disse dager er de høyaktuelle med sin kritikerroste 4. utgivelse "Anima Inferna" som ble sluppet våren 2011.

SUSPERIA
Susperia ble startet i 1999 med den samme besetningen som i dag: Pål Mathiesen (33), Terje Andersen (35), Christian Hagen (32), Ian Kenneth Åkesson (34), Håkon Didriksen (36) og Øyvind Mustaparta (31). Mustaparta var med på første demo helt i starten, og har returnert til bandet for et mulig videre samarbeid. Det har altså ikke vært et eneste avbrekk eller utskiftninger siden den gang, og det er gutta stolte av. I tillegg har flere av medlemmene hatt tilhørighet i andre band, som for eksempel Dimmu Borgir, Chrome Division og Old Man’s Child.