OPUS FORGOTTEN avlyser

OPUS FORGOTTEN avlyser

OPUS FORGOTTEN AVLYSER SOUTHERN DISCOMFORT

Her er presseskrivet fra Tor Atle Andersen i sin helhet:

Yo yo metalheads!!
 
Tor Atle fra Opus Forgotten her!!
Vi må dessverre meddele at Opus Forgotten er nødt til å trekke seg fra årets SDC festival, dette er fordi at jeg reiser på turne med Communic på samme tidspunkt.
Dette er kjipe nyheter ettersom responsen etter Opus har vært ganske stor i forbindelse med denne festivalen, men frykt ikke…;-)
Ny konsert er under planlegging, dette vil finne sted rundt juletider og plassen er selvsagt På Hjørnet.
 
I sann Opus still kan jeg love et show av den "blodige" sorten, det vil være på sinn plass å overgå den berømte Barrock giggen i 1999 (selv om dette vil bli vanskelig..hehe)
Nye låter er på gang, og vi snakker selvsagt black metal med en god dose Opus tvist og smågrettne overdådige rideslag….;-))
 
Jeg håper virkelig at årets SDC vil gå av stabelen med brask og bram, jeg vet at Simen og Co har lagt ned mye jobb og slitt med få til et slikt bra program.
I år er det flere forskjellige sjangere enn noen gang, så det er ingen unnskyldinger for å ikke møte opp…
 
Vel vel, jeg ønsker alle en skikkelig feidas metal helg med mange bra konserter og mye god lesk servert fra byens beste metal plass, og håper at billettene blir revet bort fortere enn basstrommene som tramper av gårde i Opus Forgotten slik at festivalen kan fortsette i årevis fremover.
 
Jeg kan også nevne at Communic raser gjennom Europa sammen med Forbidden, kult hvis folket stikker innom Facebook siden og følger litt med hva som skjer der også.
Der ligger det også en låt fra vårt nyeste album og noen helt ferske annmeldelser av skiva The Bottom Deep som blir sluppet 22 Juli. 
 
En takk rettes til Simen og resten av ildsjelene i SDC som virkelig jobber hardt for å få til en slik festival midt i selveste bibelbeltet i Norge..m/
 
mvh.
 
Tor Atle Andersen
 
-CommuniC-
-Opus Forgotten-