DINOSAUR JR fremfører Bug i sin helhet (9/7)

DINOSAUR JR fremfører Bug i sin helhet (9/7)

Lørdag 9. juli 2011 – Oslo/Rockefeller

 

 

DINOSAUR JR
(Fremfører "Bug" i sin helhet)

+

THE MEGAPHONIC THRIFT

 

C.C. NOK 300,-

18 år leg plikt

 

DinosaurJr_1.jpg

 

En gigant innen den alternative rocken spiller sitt klassiske 1988-album ”Bug” i sin helhet, dette gleder våre musikkhjerter! J Mascis, Lou Barlow og Murph var ansvarlige for mye god gitarstøy på slutten av 80- og 90-tallet og etter et vellykket comeback for et par år siden har de fortsatt å gi ut album. Men i kveld blir det altså en reise tilbake til den såkalte indierockens vugge.

Bergensbaserte The Megaphonic Thrift er et av Norges desidert mest spennende rockeband. Etter slippet av “Decay Decoy” i 2010 begynner store deler av verden å få øynene opp for hvor usannsynlig fett dette bandet er, og hittil har de spilt på SXSW, Øya, Berlin Festival, The Great Escape, EuroSonic, Reeperbahnfestival og Popkomm, og turnert med A Place To Bury Strangers, Wintersleep, For A Minor Reflection og The Depreciation Guild.

www.dinosaurjr.com