CINDERELLA kommer til Oslo (23/6)

CINDERELLA kommer til Oslo (23/6)

CINDERELLA kommer til Oslo og Rockefeller torsdag 23. juni.

 

Cinderella ferier 25 år med en stor jubileumsturné og tar endelig en tur til Europa. De har ikke spilt i Norge siden en smått legendarisk konsert i Oslo i august 1987. Bandet har solgt 20 millioner plater på verdensbasis og var en av 80-tallets største glamrock-band. De stiller selvsagt med den klassiske besetningen: Tom Keifer, Jeff LaBar, Eric Brittingham og Fred Coury!

Cinderella er ett amerikansk heavy metal band fra Philadelphia, Pennsylvania. De dukket opp på midten av 1980-tallet med en rekke multi-platinum album og hitsingler hvis musikkvideoer mottok tung MTV rotering. De var kjent for å være et glam metal band, men endret etter hvert til en mer hard rock / blues-rock sound. Ved midten av 1990-tallet, dalte bandets popularitet sterkt på grunn av personlige tilbakeslag og endringer i musikkbransjen. Likevel, etter en periode med hiatus ble bandet gjenforent, og er fortsatt aktive i dag.

www.cinderella.net