ALICE COOPER til Norway Rock 2011

ALICE COOPER til Norway Rock 2011

Norway Rock Festival er stolte over å kunne bekrefte selveste Alice Cooper til årets festival!

Den golfelskende amerikaneren ville gjerne komme tilbake til Norway Rock Festivalen. I 2008 stod han på scenen i Kvinesdal og leverte et fyrverkeri av en konsert. Han hadde også et sterkt ønske om å få spille golf på en av landets vakreste golfbaner, men værgudene ville det annerledes. Denne gangen håper vi at vi får se Rockelegenden og golfentusiasten spille golf på Utsikten Golfpark. Derfor er det veldig gledelig at mannen som har overlevd seg selv, galgen og den elektriske stol vil tilbake til Kvinesdal!

Norway Rock Festival er sikre på at selve reinkarnasjonen av Rock`n Roll myten vil pumpe sin kunst utover et dampende festivalpublikum på Øyasletta!

 

AliceCooper_header.jpg

 

ALICE COOPER (US)

Vincent Furnier, alias Alice Cooper, er en artist med så mange myter rundt seg at hans storhet taler for seg selv. Etter et legendarisk 70-tall, ny storhet på 90-tallet, har han siden da vært verdens fremste eksponent av teatralsk tungrock. I tillegg til å spille på årets festival vil Alice helt sikkert tilbake til Norges fineste golfanlegg her I Kvinesdal.

11. mai slapp Alice Cooper samleboksen "Old School: 1964-1974" I Storbritannia. I forbindelse med slippet av denne samleboksen spilte Alice med det originale Alice Cooper-bandet med Dennis Dunaway, Neal Smith og Michael Bruce, pluss Steve Hunter som erstattet avdøde Glen Buxton. Det var første gang siden 1972 at den originale besetninger spilte sammen I Storbritannia.

Og for å virkelig markere utgivelsen ble Alice trolig historisk ved at konserten ble overført holografisk ( I fire dimensjoner). Alice ble også historisk I 1973 da han var den første artisten til å bli fremstilt I 3 dimensjoner. Det var kunstner og Alice Cooper-fan Salvador Dali som fremstilte Alice I et hologram

Den aldrende sjokkrockeren er også endelig blitt inntatt i Rock`n Roll Hall Of Fame.

www.myspace.com/officialalicecooper

 

Samtidig slipper vi også de siste bandene til Tjodolf Rock Stage

Teardrown, Heatseekers, Trendkill, Powerride, Metallicatz og Battlevinnerne fra Battle i Rogaland og Agder.

Dermed er Line up`en klar for 2011.

http://www.myspace.com/teardownband

 

Norway Rock Festival:

Parkering, camping og festivalområde: ALT PÅ ÈN FLATE!

Festivalen som satser bevisst på en særdeles trivelig camping med flott miljø der publikum kan kose seg med likesinnede og stifte nye bekjentskaper. Campen er inndelt i flere soner og alle vil finne en flekk å trives på så sant det er plass. Det er lett tilgang til alle fasiliteter og dette er festivalen der festivalfolket både kan bo, parkere, spise, fiske, bade, drikke øl og ikke minst få høre knallgod rock i naturskjønne omgivelser!

 

Tidligere slipp fra festivalen inkluderer 3 eksklusive konserter i Norge med Volbeat, The Darkness og Blind Guardian.

I tillegg er plakaten sukret med sterke navn som Meshuggah, Black Label Society, Kvelertak, Cancer Bats, In Flames, U.D.O, Edguy, TNT, Djerv med flere!

Sjekk www.norwayrock.no for full lineup!