DEATH FEAST OPEN AIR 2011

DEATH FEAST OPEN AIR 2011

DEATH FEAST OPEN AIR 2011

Hünxe, Tyskland

23/6 – 25/6

 

I en liten by nordvest for Gelsenkirchen oppe i det venstre hjørnet av Tyskland avholdes i perioden 23. juni til 25. juni en death metal festival som kalles DEATH FEAST OPEN AIR. Hünxe kalles byen og er hjemstedet for denne extreme metal festivalen som varer i 3 dager. Totalt er det 33 band som er klare foran årets deathfeast, og sett ut fra tidligere års program kommer det nok til 1 band til før hele line upen er ferdig.

DEATH FEAST OPEN AIR feirer i år sitt 5 års jubileum og har i løpet av sine første 4 leveår vokst seg voksen. I 2007 hadde festivalen 21 band med SINISTER, ABORTED og KRISIUN som headlinere. I år er Krisiun tilbake, men havner lengre nede på plakaten i år. Ikke fordi Krisiun er blitt mindre, men fordi festivalen er blitt større og booker større band.

Headlinere under årets festival er GRAVE, MORGOTH og MISERY INDEX. Steget nedenfor på stigen finner du navn som VADER, PESTILENCE, DISMEMBER, MALEVOLENT CREATION, VOMITORY og nevnte KRISIUN. band som EXHUMED, IMPALED, DEVOURMENT, THE ROTTED, BEHEADED og DEPRESSION finnes også i line upen. Noen norske innslag har vært å se på plakaten de foregående årene, men i år er ingen norske band funnet verdige en plass i line upen. Men en ting kan du være sikker på, og det er at her er det kun death metal som gjelder. Og bare brutal death metal.

 

Lineup:

DFOA_11_AllBands.jpg