BREED ATTACKS FOLKEN (26/5)

BREED ATTACKS FOLKEN (26/5)

Torsdag 26. mai 2011 – Stavanger/Folken


BREED

+

SAINTS IN SIN 

+

SUBLIME EYES

+

GOLIATHON

+

QUAVILA

+

CORONER’S RITUAL

 

C.C. NOK 120/70

18 år leg plikt

 

Da var endelig tiden kommet for å vise Stavanger hva Norsk Metal virkelig har å by på! Arrangementet BREED ATTACKS FOLKEN er oppfølgeren til LOKALE HELTER GOES METAL som ble arrangert på Tou Scene 4. Mars.

Disse konsertene blir satt opp av Saints In Sin som selv spiller. De har ambisjoner om å arrangere større og større konserter hvor de har med seg alt fra mindre band til stor headlinere for å gi PR og oppmerksomhet til alle deres deltakere som eventuelt sliter med å promotere seg selv.

 

Poster_BreedAttacksFolken_11.jpg

 

Line up:


Coroners Ritual  

–  Inspirert av Lamb Of God og Pantera. Kommer fra Flekkefjord for åpne showet å sette en høy standard for resten av kvelden.

Quavila              

– Fantastisk Thrash Metal Band fra Bergen. Kjent for å lage en vill stemning med deres kjappe riff og tromme beats.

Goliathon            

– Goliathon er et brutalt Death Metal med en unik sound som du ikke finner noen andre steder. Ett ‘must’ for true Metal heads!

Sublime Eyes       

– Sublime Eyes er garantert å bli et av kveldens høyde punkt. De har bevist gang på gang hvordan et ekte metal show skal utføres.
Har spillet på Norway Rock og har varmet opp for utallige store metal band.  

Saints In Sin         

– Et fantastisk band som har en ny metal sjanger å vise. De spiller Horror Metal som er en blanding av Death Metal, Black Metal og Deathcore. Kjent for sin enorme energi på scenen og intense scene show som har inspirasjon fra skrekk filmer.

BreeD

-Det er med stor glede at BREED gjester Folken for første gang! Med sin andre skive under panseret, har disse sinte herrene nok en gang lagt ned enda en bauta på sin vei mot verdensherredømme. For gutta mener alvor…Testosteron, liveshow, fete riff, og gyngende låter er noen stikkord for hvordan dette bandet oppleves både live og på skive. I 2007 høstet bandet terningkast 5 i VG for sin debutskive ‘BREED’, og i 2010 fikk bandet høyste score (6/6) med sin oppfølger ‘Another War’ i Scream Magazine, samt massiv media dekning bla. i Metal Hammer, Kerrang!, og Total Guitar. Bandet skal dele scene med Hellyeah, Black Label Society og In Flames på årets Norway Rock festival, det er tydelig at sørstatsmetall er en voksende genre, så dette BØR du få med deg.

Så kom og støtt opp!