BRYAN FERRY til Festningen 2011

BRYAN FERRY til Festningen 2011

BRYAN FERRY TIL FESTNINGEN 2011

 
Bryan Ferry, den legendariske vokalisten og frontfiguren fra Roxy Music, kommer til Festningen 2011
 
Bryan Ferry solgte ut sin konsert på Sentrum Scene nå i mai med rekordfart, noe som førte til at mange norske fans ble sittende igjen med skjegget i postkassa. Nå kommer en gladnyhet til de som ikke rakk å få tak i billett: Bryan Ferry kommer tilbake til Oslo den 27 august, nærmere bestemt på Festningen 2011!
 
Både med Roxy Music og som soloartist har Bryan Ferry herjet de internasjonale hitlistene i fire 10-år – en bragd få andre kan vise til. I følge David Bowie, er Ferry en av de mest innovative og karakteristiske sangerne og tekstforfatterne den moderne popscenen har sett. Og det er liten vits i å sette spørsmålstegn bak Bowies påstand – Ferrys sofistikerte, elegante og glamorøse stil på scenen har vunnet ham fans over hele verden. 
 
"Vi er mer enn stolte over å få Bryan Ferry på plakaten til Festningen 2011," sier en strålende blid arrangør, Peer Osmundsvaag. "Det siste albumet hans er helt fantastisk, det samme var konserten jeg så i London i fjor. Derfor vet jeg dette vil bli en uforglemmelig konsert!"
 
Selv om det i dag er over 40 år siden Bryan Ferry startet sin utrolige karriere, holder den sympatiske gentlemannen fremdeles koken. Den 26. oktober i fjor kom hans siste studioplate, "Olympia," hvor han samarbeidet med bl.a. David Gilmour, Jonny Greenwood fra Radiohead, Nile Rogers, Mani fra Primal Scream og Flea fra Red Hot Chili Peppers. 
 
Albumet fikk stående ovasjoner fra en samlet musikkpresse, noe som viser oss at Bryan Ferry på langt nær er ferdig med å spre om seg med sine musikalske perler.
 
Heldigvis for oss!
 
 
Bryan Ferry spiller på Akershus Festning den 27 august, og beriker dermed et allerede sterkt program på Festningen 2011.
 
Billetter kan kjøpes på www.billettservice.no