NORWAY ROCK overlever

NORWAY ROCK overlever

 

Det er lørdag 11. september 2010, og det er tid for litt gladnyheter fra Norway Rock Festival Kvinesdal!
Vi har for to måneder siden gjennomført vår beste festival hittil, men oppmøte ble dessverre ikke som vi forventet. Styret har hatt en solid jobb med å rette opp i dette, og det med et betydelig godt resultat, nemlig at det nå er klart for en ny festival også i 2011!
I tillegg til dette er det endelig klart at varemerket "Norway Rock" hører til i Kvinesdal, og ingen andre steder!

 

Da ble det med andre ord en meget god start på høsten, og vi er klar til å ta fatt på neste års festival!

Ha en rocka helg:-D

Stiftelsen Norway Rock Kvinesdal unngår konkurs.

Stiftelsen Norway Rock Kvinesdal har gleden av å kunne informere om at alle våre kreditorer har akseptert vårt forslag til løsning for å unngå konkurs og dermed har lagt grunnlaget for at det også for framtiden vil kunne arrangeres Norway Rock Festival i Kvinesdal. Det har vært en lang prosess, men nå er vi endelig ferdig med dette. Utbetalinger i henhold til avtale vil bli gjennomført en av de første dagene.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre kreditorer for tålmodighet og forståelse for at festivalen har havnet i denne uheldige situasjonen. Og for at vi får mulighet til å rette opp kjærringa i 2011.

 

Patentstyret har avgjort at varemerket "Norway Rock" hører til Kvinesdal.

Patentstyret har endelig kommet til en konklusjon når det gjelder varemerket "Norway Rock".

Bakgrunn: Logoen som er vist øverst i pressemeldingen er det endelige resultatet av en utvikling som startet allerede i 2006 med Kvinesdal Rockfestival. Logoen har blitt endret gradvis siden det. Da festivalen byttet navn til Norway Rock Festival ble logoen tilpasset det nye navnet. Alt designarbeid for festivalen har blitt gjort på dugnad av ildsjeler i Kvinesdal.

Logoen ble varemerkeregistrert 14.10.2008 av ildsjelene i Kvinesdal. Regnr. 248114
Kort tid etter dette ble det levert inn en klage/innsigelse fra en tredjepart som krevde at varemerket tilhørte de. Etter nesten 2 år har patentstyret kommet fram til at klagen / innsigelsen ikke tas til følge.

Det betyr at vi som har utviklet og skapt festivalen fra bunnen av fortsetter å ha rettighetene til vårt skaperverk.