MONSTER MAGNET til Rockefeller (8/11)

MONSTER MAGNET til Rockefeller (8/11)

Monster magnet kommer til Rockefeller 8. november!

Det blir en gavepakke til rockefolket når Stonerrock-legendene Monster Magnet avlegger Oslo et besøk i høst. Det kontroversielle bandet, som er kjent for sine mange dop-referanser, har spilt for fulle hus i byen før, og vi regner med stor pågang denne gangen óg. Monster Magnet er en av de aller største gruppene innenfor stoner- sjangeren, en sjanger som har avlet frem band som Queens Of The Stone Age og våre hjemlige WE.

Dette er en gledens dag for musikkelskere! Monster Magnet er et av verdens beste heavyrock-band og et fantastisk live-band, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Monster Magnet startet opp i 1989, i New Jersey og er oppkalt etter en leketøysfigur som vokalist Dave Wyndorf lekte med som barn. De første demokassettene deres hadde titler som " Forget About Life, I’m High on Dope" og "I’m Stoned, What Ya Gonna Do About It?". Det skulle ta bandet nesten ti år før de slo ordentlig gjennom. Det skjedde i 1998 med platen "Powertrip", ledsaget av singelen"Space Lord" som ble en massiv radiohit.

De som møter opp på Rockefeller 8. november vil garantert få seg et rockesjokk av et ekstremt tungt og hardtarbeidende band, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Monster Magnet slapp nettopp platen "Mastermind" som høstet fantastiske anmeldelser i rock-pressen verden rundt. Rolling Stone beskrev "Mastermind" som en "dekadent psych-rock malstrøm".

Monster Magnet
Rockefeller, 8. november