HOVE 10 – Dag 1 –

HOVE 10 – Dag 1 –

HOVEFESTIVALEN DAG 1.

Første offisielle festivaldag har så vidt begynt og lunken pils, sol og vuvuzuela er det som går igjen. Programmet i dag har noen høydepunkter, men dessverre ser det ut til at et av de er plassert på feil scene, til feil tid. Selv håper jeg ikke at det går like galt som det gjorde da det samme skjedde med Converge, men det vil bare tiden vise. Jeg snakker selvsagt om canadiske Alexisonfire som er plassert på  hovedscena litt for tidlig, og rett før Paramore. Om Alexisonfire og Paramore deler på sin fanskare vet jeg lite om, men la oss nå håpe det ikke blir like katastrofalt som den gangen Converge trappet opp på scenen, for det kan lett bli stygt!

Ellers er dagens store trekkplaster Muse og folk har kommet fra fjernt og nært for å kunne se disse britene slå seg løs nok en gang på en norsk scene.

hoveskilt.jpg

Nå som Hove10 er i gang gleder vi oss til Kvelertak, Muse, Alexisonfire med fler i kveld.

 

hovecamp_1.jpg

 Folket er på plass og festen kan virkelig starte!