STORÅS 2010

STORÅS 2010

STORÅS FESTIVALEN 2010

Inni skogen, Storås

30/7 – 31/7

Midt inni tjukkeste skogen ca 2 timer med bil sør for Trondheim holder en av Norges koseligste, frieste og mest varierte festivaler til. Jeg sikter selvsagt til STORÅS FESTIVALEN som i år blir arrangert for syvende gang. Med sine 4 scener der store og små artister underholder, sirkusartister, performanceartister, offentlige badebaljer, erotisk sone, salgsboder osv osv osv, sammen med tusenvis av frie mennesker, alt omringet av nydelig skog langt fra nærmeste nabo, skal det mye til for å bli bedre enn dette.
Storåsfestivalen ble startet opp etter en ide av Gåtes Sveinung Sundli og hadde første året mye mer folk enn de var forberedt på og måtte utvide campingen flere ganger for å få plass til alle sammen. Siden den gang har Storås hatt oppimot 10 000 innom portene hver dag og kan trygt omtales som en suksessfestival.

De første 5 årene ble festivalen arrangert på bygdas fotballbane, men i fjor trakk festivalen til skogs. "Tidligere har festivalens konsertområde ligget på bygdas fotballarena, med god plass til både scener og godt over 10000 mennesker. I år flytter vi alle scenene og publikumsområdet midt inn i svarteste skauen! Få trær er felt i denne prosessen, her skal vi lage festival på naturens premisser", het det blant annet i den offisielle pressemeldingen de sendte ut i forbindelse med flyttingen. Også i år holder de til inne i skogen.

I 2008 underholdt 65 artister og band på Storås, mens i fjor var det "bare" 49. I år er antallet krympet til 45, men det mangler ikke på godbiter for det. GÅTE, SIVERT HØYEM og VERONICA MAGGIO er hovedtrekkplastrene til årets skogstur. NO DAWN, årets norske vinner av Wacken Metal Battle skal varme opp før Tysklandsturen på Storås. de nye festivalfavorittene BJØRN HELLFUCK og JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN blir også å se på Storås. D.D.E. skal selvfølgelig sørge for trønderfesten mens Zoom vinneren JACK DALTON og Storåsfavorittene LILLASYSTER skal sørge for hardere toner. 22, BARBED WIRE og BÄNZIN skal også spille sammen med en haug andre. Det blir moro i skogen i år også.

http://www.storaasfestivalen.no/wp-content/uploads/2010/04/stor%C3%A5splakat1.jpg

PROGRAM

 

I skrivende stund er ikke programmet tilgjengelig