NEGURA BUNGET til Oslo (14/5)

NEGURA BUNGET til Oslo (14/5)

Negura Bunget til Oslo!

Da det viste seg at Negura Bunget stod uten spillested langs veien i Norge fordi sjappa de skulle spille på rett og slett har blitt nedlagt, meldte South of Heaven seg raskt som reddende engler / skamløse profitører (stryk det du føler passer minst):
Fredag 14. Mai blir det dermed konsert med Romanias sprekeste Black Metal-band: Negura Bunget! Det er duket for en aften med majestetisk black metal ispedd østeuropeiske folketoner, med alskens luddige folkeinstrumenter på scenen. Med seg på tur har de The Stone, Neochrome og The Way of Purity, som er minst like mye fra østeuropa som Bunget selv. Her snakker vi en gjev helaften, og det for bare hundrelappen. Om du attpåtil er medlem av Det Norske Studentersamfund, er vi nede i bare femtilappen! (Og da blir det også rabatt på alle andre arrangementer på huset, såvel som på mat og leske)

Fredag 14. Mai, altså.
På klubbscenen, Det Norske Studentersamfund, Majorstua – Oslo.
100 / 50 ,-
18 års leg. plikt.
Dørene åpner 20:00

www.myspace.com/negurabunget
www.myspace.com/neochrome
www.myspace.com/thewayofpurity
http://www.myspace.com/thestonehorde