Terrorizer Grindhouse Invaderer Norge!

Terrorizer Grindhouse Invaderer Norge!

Som en av de utvilsomt største aktørene innen å bringe metall til folket utvider Terrorizer Magazine horisonten. Fra svart på hvitt journalistikk tar de skrittet videre og lanserer Terrorizer Grindhouse, et konsept for å løfte ekstrem undergrunnsmusikk opp av trykksverten og direkte til din lokale konsertscene. Med Terrorizer's Dean Moran og bladeier Miranda Yardley som hovedarrangør, er målet å holde konserter 3 kvelder i uken på 12 forskjellige strategisk utvalgte klubber i England, hvor lokale promotører holder egne Grindhouse kvelder.

Som om dette ikke var ambisiøst nok har Terrorizer Grindhouse, i samarbeid med musiker Mads Lilletvedt, utvidet denne grensesprengende eventidéen til å inkludere Norge! Lilletvedt er ansvarlig for å sette opp og utvikle Terrorizer Grindhouse konseptet i Norge, ved å holde månedlige konserter, arrangere turnéer for band som fortjener oppmerksomhet utover Norges og Skandinavias grenser, samt gi band fra den Skandinaviske metal scenen en sjanse å navigere seg gjennom den mørke og grumsete UK Underground sumpen.

Avspark på den Norske utgaven av Grindhouse blir med tre av Bergens mest ekstreme band, spesielt utvalgt for å gi deg en smak av den brutale, kalde og mørke atmosfæren som den legendariske Bergen Scenen er universelt kjent for. Terrorizer Grindhouse Norway er svært stolte av å kunne presentere TRUE CULT BLACK METAL med TAAKE, BYFROST og SULPHUR på Garage 22. mai.  

TAAKEwww.myspace.com/taakeofficial
For mange innen musikk miljøet, fans og utøvere seg i mellom, er TAAKE det absolutte uttrykket av hva et Black Metal band skal være: kontroversiellt, individualistisk og med en sunn forakt for andres meninger. Frontet av Hoest, som udiskutabelt er en av de mest fengslende utøvere du noensinne vil se på en scene, og en live line up bestående av erfarne og dyktige musikere, som ethvert band sannsynligvis ville brutt loven for å ha i rekkene, er det lett å forstå hvorfor fans stadig klamrer seg til sjansen for å se TAAKE live. Da dette antakeligvis blir eneste opptreden fra TAAKE i Bergen i år, er dette en mulighet du ikke kan gå glipp av.

BYFROSTwww.myspace.com/byfrostmetal
Etablert i 2007 er BYFROST det perfekte eksempelet på talentet som utvinnes fra Bergens scenen. Line upen består av HeavyHarms på vokal og gitar, R.I.P. Meister på fem-strengs bass og Alkolust (HELLISH OUTCAST) på trommer. BYFROST pisker ut kalde, mørke riff med et snev av melodi, og langt over snittet med energi. BYFROST's debut album, "Black Earth", ble sluppet i april i år på Painkiller Records og inneholder gjesteopptreden av ENSLAVED/AUDREY HORNE gitarist Arve Isdal og ble produsert av Herbrand Larsen (ENSLAVED) og Bjørnar E. Nilsen (VULTURE INDUSTRIES/BLACK HOLE GENERATOR). Om du ikke føler for å headbange til dette bandet er du mest sannsynlig døv eller død!

SULPHURwww.myspace.com/sulphur666
SULPHUR oppstod fra askene etter nittitallets Black Metal ensemble TAAKERIKET rundt millenniumsskiftet. Målrettet staket de ut en kurs mellom death og black metal, med et liberalt dryss av progressiv tankegang. Bestående av nåværende og tidligere medlemmer av band som GORGOROTH, AETERNUS, ENSLAVED og VULTURE INDUSTRIES, er SULPHUR i dag farligere og mer utfordrende enn noensinne. De musikalske landskapene bandet viser seg mer enn villig til å utforske er grenseløse – resultatet er albumet "Thorns In Existence", sluppet i mars tidligere i år via Dark Essence Redords, denne platen er ikke redd for å utfordre, overraske og ødelegge lytteren. Overfør dette til en live setting, og resultatet lover å være intet annet enn heseblesende!