Nedtellingen har startet

Nedtellingen har startet


Nedtellingen til Trondheim Rock 21-23 mai har startet.

Vi regner med du vil få med deg årets rockehelg i Trondheim:

Billetter kjøper du fysisk på Narvesen, Posten og 7-elevens utsalgsteder –
eller bestiller de på Bilettservice her: billettservice.no

Vel møtt på Trondheim Rock 21-23 mai!!

Rock On! Hilsen Festivalsjefen & Trondheim Rock Squad.


Vi oppfordrer folk å snarest sikre seg billett på forhånd så vi slipper en situasjon med kø ved inngangen. Ikke alle slapp inn i fjor.

Noen nyheter om de aktuelle artistene

Fredag 21 mai:
No Dawn – gikk til topps i Wacken Metal Battle og skal representere Norge på Wacken Open Air.
Keep of Kalessin – kommer med sin etterlengtede nye plate 10 mai – og holder releaseparty på Torget.
Divided Mulitude – kommer direkt fra platelansering i Tyskland til Trondheim Rock.
Mayhem – fikk kjempekritikker på sitt show på Infernofestivalen i Oslo – og lover å ryste Olavs by.

Etter Torget møtes vi til Rock Girl Power på Prinsen

Lørdag 22 mai:
D-A-D – har ikke tenkt å invitere til "Laugh and a half" på ettermiddagskonserten kl. 14.00
Stargazer – åpner på Torget med ny musikk i beste melodic rock stil fra kl. 18.00
Magnum – garanterer ståpels med sin perlerad av rockehits.
Gary Moore – verdens mest smakefulle rockegitarist – har parkert bluesen og serverer ren rock fra sin skattekiste av rockeklassikere.

Etter Torget møtes vi på Prinsen til en Purple aften med Glenn Hughes og Jon Lord.

Over the Hills and rett til Trondheim Rock !


Billetter til Trondheim Rock 2010 (Torget) kjøper du ved å klikke her.

Klikk for å bestille billetter

NB: Egen skjenkefri sone for de under 18 år på torget.

Kjøp billetter til Nidarosdomen her.

Billetter til Stage Prinsen er nå i salg hos
Ragnaråkk, Prinsens gt.32.
Friis Company, Solsiden kjøpesenter

Reservasjon for tilreisende og andre henvendelser, mail vivian@rockpartner.no


Fredag 21. mai Trondheim Torg

Kl. 18:15 (GBOB-scenen)
NO DAWN (NO)
No Dawn er et teknisk, hardtslående og melodisk death metal-band fra Steinkjer i Nord-Trøndelag. Bandet er i ferd med å avslutte arbeidet med sitt 5-spors minialbum. Rune Stavnesli (Keep Of Kalessin) skal nå mixe albumet, før det går til mastering og trykk. Video på låten 'Ascending Malice' finnes allerede på bandets webside. Filmingen til video nr 2, 'Death In Solitude' er nå filmet og produsent Håvard Arnstad er over seg av begeistring; "Death In Solitude har et like stort hitpotensiale som 'Fuel For Hatred' med Satyricon"! Arnstad er en kjent videoprodusent, bl.a. med videoer for nevnte Satyricon. No Dawn vant den nasjonale Wacken Battle finalen og skal representere Norge på Wacken i sommer.

Kl. 19:45 (Hovedscenen)
KEEP OF KALESSIN (NO)
… som de fleste nå har blitt kjent med som deltager i den norske finalen av Melodi Grand Prix med låta "The Dragontower. Men Keep Of Kalessin er så mye mer enn dette. Det loves et fantastisk show med masse pyro og andre effekter. Dette blir en eksklusiv konsert iflg. bandet selv. Deres kommende utgivelse "Reptilian" slippes også i mai, så dette vil bli et ekslusivt Release Party for bandet. Dette er verdt å få med seg!

Kl. 21:30 (GBOB-scenen)
DIVIDED MULTITUDE (NO)
Fredag 21. mai ca. kl. 21:30 står fosenbandet Divided Multitude på GBOB-scenen, Trondheim Torg. Å plassere bandet i en bås er nesten umulig, men Progressiv Power Metal er kanskje det nærmeste. Her er det svimlende toner og harmonier skjønt forent med et trøkk vi sjelden har hørt tidligere. Dette vil bli en stor opplevelse for de som er glad i melodiøs tung metal.

Kl. 22:15 (Hovedscenen)
MAYHEM (NO)
De norske nestorene på den internasjonale metal-scenen, Mayhem, inntar Olavs by. 25 års rockehistorie skal ryste Olav Trygvasson og sende sjokkbølger over torget som vi aldri har opplevd tidligere. Dette blir et forrykende show med en salig blanding av gamle og nye låter, blant annet fra jubileumsplata "Ordo Ad Chao". Dette blir en unik mulighet til å ta del i norsk metal-historie, og bandet blir bønnhørlig markert med en egen utstilling på Rockheim. Mayhem fikk fantastiske kritikker ettter sin maktdemonstrasjon på årets Inferno Festival.

Billettpris torget fredag 21. mai: kr. 445,- (ekskl. avg.)

Fredag 21. mai (Stage Prinsen, Prinsen Hotel)

Kl. 24:00 (Stage Prinsen)
CRUCIFIED BARBARA (SE)
Crucified Barbara er et hardtslående band bestående av 4 hete "Stockholms-brudar": Ida Evileye, Klara Force, Mia Coldheart og Nicki Wicked! Foruten egne turnéer i blandt annet Sverige, Frankrike og Italia, kan de legge supportturnéer med Motörhead, Backyard Babies, In Flames & Sepultura til sine meriter. Crucified Barbara gjorde seg sterkt bemerket med låten Heaven & Hell i den svenske Melodifestivalen i 2010, uten at de nådde på pallplass slik som dere mannlige kollegaer i Keep Of Kalessin, men markerte seg betraktelig og ble lagt godt merke til, også av utenlandsk presse. CB er vel også hva man kan kalle et good looking band.

Billettpris Stage Prinsen fredag 21. mai: Kr. 150,- (ekskl. avg.)

Lørdag 22. mai Trondheim Torg

Kl. 14:00, Afternoon-party (Hovedcenen)
D:A:D (DK)
… det danske megabandet, tidligere godt kjent under navnet "Disneyland After Dark". Bandet ble dannet for 25 år siden i København. På bandets første plate kalte villmarken – på den siste forteller de hvilken filosofi det er som stadig holder dem i live. De mest kjente låtene må nok være "Laugh 'n' a 1/2", "Sleeping My Day Away", "Monster Philosophy" og "Soft Dogs". D:A:D er kjent for å være et av europas beste liveband, så vi gleder oss til å bli trollbundet på torget den 22. mai. Dette rocker!

Kl. 18:00 (Norway Rock Cafe Stage)
STARGAZER (NO)
Med vokalist fra Orkdal og gitarist fra Trondheim i spissen kan vi ønske Stargazer velkommen. Bandet viderfører den trønderske tradisjonen med gitarbasert melodisk hardrock med kvalitet i alle ledd. Stargazer er plateaktuell med albumet av samme navn og starter like etter dørene åpner på Torget kl 18.00. Albumet som er spilt inn i legendariske Nidaros Studiosom har gjort et solid inntrykk. Med Tore Andrés stemme og Williams sterke gitararbeide, har dette blitt et klassisk hard rock album, med gode melodier og nære relasjoner mot de store mestre innen sjangeren. Ex. Stage Dolls Steinar Krokstad og ex. TNT Morty Black komper på albumet.

Kl. 20:00 (Hovedscenen)
MAGNUM (UK)
Trondheim Rock er meget stolte av å kunne presentere Magnum! Trønderfavorittene er endelig tilbake, og Lørdag 22. mai 2010 vil bli en "kosekveld" av de sjeldne når sikkerstikket Magnum entrer scenen. Med sine mange hits på europas mange lister, er det vel få som ikke har et forhold til dette bandet. Magnum er et av ganske få storheter helt tilbake fra syttitallet som fortsatt elsker å turnere, lage nye album i kjent Magnum-stil, og gi sine tusener av trofaste fans det de vil ha, nemlig Magnum slik bare Magnum kan. Med hele 15 studio-utgivelser jevnt fordelt utover en lang karriere, er vi sikre på at dette vil bli total gåsehud.

Kl. 22:00 (Hovedscenen)
GARY MOORE (IR)
Nyheten var stor da det ble meldt at den irske gitarlegenden Gary Moore er tilbake med hovedtyngden i ROCK. Vi gleder oss voldsomt til gjenhør med klassikere som "Empty Rooms", "Out In The Fields", "Over The Hills And Far Away", "After The War", samt høydepunkter fra Garys tid i Thin Lizzy. Det er vel stor sjanse for at han også drar innom crossover balladen "Still got the Blues". Sist Gary Moore var i distriktet, spilte han for over 6000 mennesker i hangaren på Hell i 2005. Gary turnerer nå Japan og Trondheim blir eneste konserti Norge.

Billettpris torget lørdag 22. mai: kr. 495,- (ekskl. avg.)

Lørdag 22. mai (Stage Prinsen, Prinsen Hotel)

Kl. 24:00 (Stage Prinsen)
GLENN HUGHES & COME TASTE THE BAND (UK / NO)
Glenn Hughes er ikke bare en av rockens aller største vokalister, han har også frontet to av de viktigste og største bandene i rockehistorien. Som frontmann både i Deep Purple og Black Sabbath har Glenn Hughes for lengst oppnådd legendestatus! Han startet samarbeidet med Come Taste The Band under Kartfestivalen 2007. Etter ytterligere et dusin konserter sammen, er Glenn Hughes og Come Taste the Band klar for en ny eksklusiv turnè, der de skal fokusere på låter fra Glenn`s tid i Deep Purple. Gjør klar for et sjeldent og magisk gjenhør med låter som "Burn", "Mistreated", "Stormbringer", "You Keep On Moving" og mange mange flere. Jon Lord er på huset – og hvem vet…

Billettpris Stage Prinsen lørdag 22. mai: Kr. 200,- (ekskl. avg.)

Søndag 23. mai (Nidarosdomen)

Kl. 21:00 (LORD OF THE DOME, Nidarosdomen)
JON LORD w/Lord Chamber Orchestra (UK)

Trondheim Rock ser på det som en stor ære å få presentere Jon Lord i Nidarosdomen søndag 23. mai sammen med et strykeorkester med basis i TrondheimSolistene og Trondheim Symfoniorkester, under ledelse av dirigent Torodd Wigum. Orkesteret er for anledningen kalt 'Lord Chamber Orchestra'. I tillegg vil han ha med musikere fra bl.a. bandet Opeth, med Nathalie Lorichs på vokal. Steve Balsamo, kjent som Jesus i Londonoppsetningen av Jesus Christ Superstar vil også opptre i Domen.

Vi jobber med å få på plass en artist til en skikkelig After-Dome på Prinsen.


Billettpris Nidarosdomen søndag 23. mai kl. 21:00 Kr. 395,- (ekskl. avg.)