Metal på Hulen (6/5)

Metal på Hulen (6/5)

Torsdag 6. mai blir det Torsdagsrock med metall-tema på Hulen. CC er som vanlig skarve 40 spenn. Bandene som skal i ilden er:

LUGUBER spiller "beer thirsty metal", som de selv kaller det. Det oser av røyk og rusmidler, Motörhead og boogierock. Luguber er en rutinert gjeng av musikere fra diverse Bergensband, og markerte seg sterkt i årets Metal Battle her i Bergen.
www.myspace.com/luguberband

GRAVFEST spiller skitten black metal på gamlemåten, inspirert av norske storheter som Taake, Darkthrone og Mayhem. Gutta er 14-17 år gamle og har ikke rukket å gjøre så mye verken i studio eller live, men når så purunge karer er inne på et så godt spor, er det nødt til å bli bra!
www.myspace.com/gravfest

SOLSTORM spiller en deilig og mørk blanding av doom metal og post metal. De ga ut en EP i fjor høst, og ble kåret til ukens band i BAs Oppdrag Demo. Bandet består av medlemmer fra bl.a. Goliathon og Hellish Outcast, og har tidligere overbevist med konserter på Garage og Hinsides. Vi gleder oss til å la dem skape dunkel stemning i Hulen!
www.myspace.com/solstormofficial