LILLASYSTER i Trondheim (30/4)

LILLASYSTER i Trondheim (30/4)

Fredag 30. april 2010 – Trondheim/Verkstedhallen

LILLASYSTER

+

TORCH

+

JACK DALTON

C.C. NOK 200,- + avgift

20 år leg plikt

Martin Westerstrand har noen av Skandinavias mest møkkete rockenegler. Her i Norge fikk han og resten av gutta i bandet LOK nærmest kultstatus på slutten av 90-tallet med sin vanvittig fengende miks av tungrock, hardcore og metal. Mangt et ramaskrik kunne derfor høres på begge sider av kjølen da LOK proklamerte sin avskjed i 2002.LOK-fans har siden den gang drømt om et comeback, eller noe som i det minste kunne ha fylt tomrommet. Nå kan man endelig slutte å drømme, for Lillasyster med herr Westerstrand i spissen fyller tomrommet, og vel så det. Lillasyster tar opp spaden der LOK kastet den fra seg, og graver videre i den møkkete tungrocken, mens Westerstrand atter en gang synger på morsmålet. Det er et velkjent fenomen at lillesøsken alltid skal overgå sine eldre brødre og søstre. Denne lillesøstra er godt i gang allerede. Nu, jävlar, är det dags, som man sier i Sverige!

Lillasyster gjorde sin første turnè i Norge i mai 2007, parallelt med at debutalbumet "Hjärndöd Musik För En Hjärndöd
Generation" ble sluppet i Sverige. Siden den gang har bandet hatt Norge som "sitt andre hjemland" og etter at Lillasysters andre fullengder "Det Här Är Inte Musik, Det Här Är Kärlek" ble utgitt i Sverige sommeren 2009 er det med glede vi nå kan introdusere et eget album, spesielt dedikert til det Norge: "Hjärndöd Kärlek"!

Albumet inneholder både massive livehits som "Hårdrock" og "Berätta Det För Lina", og den fantastiske coverversjonen av "Umbrella", som med sine 2,5 millioner visninger på Youtube har gjort bandet tilgjengelige for flere enn hardrock-fansen. Men albumet har også et bredt spenn da det inneholder flotte akkustiske versjoner av mer kjente Lillasysterlåter, og med TV3`s flotte TV-kampanje i januar/februar ser vi fram til 2010 og Lillasysters Hjärndöde Kärlek!