HAYSEED DIXIE & Ølfestival på Samfundet (30/4)

HAYSEED DIXIE & Ølfestival på Samfundet (30/4)

Fredag 30. april 2010 – Trondheim/Samfundet – Storsalen

ØLFESTIVAL

med

HAYSEED DIXIE

C.C. NOK 130/190

Tradisjonen tro inviterer vi nok en gang til temafest på Huset! Denne gangen kommer rockegrass-bandet Hayseed Dixie fra USA for å underholde på Samfundet. Det blir topp stemning, med mye god leske og rytme på huset!

Hayseed Dixie, tidligere kalt "AC/Dixie" gjester Storsalen i forbindelse med deres Killer Grass Tour, som også er navnet til deres nye plate. Bandet spiller både covermusikk og eget låtmateriale, med influenser fra bluegrass og rock. Hayseed Dixie er legendariske for sine livopptredener og har siden 2001 spilt over 1000 konserter i over 21 ulike land.

Folk kledd i russeklær slippes ikke inn på Huset denne kvelden.

myspace.com/hsdx