CONVERGE – Perth/Australia – Amplifier Bar

CONVERGE – Perth/Australia – Amplifier Bar

Jeg har nå vært i Australia i snaut 4 mnd og 2 av dem har jeg tilbrakt i Perth og på de 2 måndene har jeg ikke vært på noen konserter, men da Converge inntok Perth med Genghis Tron på slep da ble det fort slutt på konserttørken!

Stedet var Amplifier Bar, datoen 16. mars. Et ungt band fra Perth hadde nettopp vist hva de kunne, som forøvrig ikke er noe å skryte av. Genghis Tron inntar scenen foran snaut 250 mennesker. De frammøte vet at dette kommer til å bli kult. De velkjente tonene til "Board Up The House" lyder ut av høytalerne og vi er i gang. Hitene fortsetter og komme med "Things Don't Look Good" som andre sang ut. Fansen hyler etter mer og bandet skuffer ikke. De fortsetter setlista med sanger som "Endless Thief", "City On A Hill" og "Arms". Konserten måtte dessverre ta slutt og de ga en fantastisk konsert en fin slutt med "Asleep On The Forest Floor". Genghis Tron er et band jeg har vært fan av i en del år så og se de spille live betydde mye for meg. De viste virkelig hva de kan live denne kvelden og jeg skal garantert se dem flere ganger. Dette var forøvrig bandets første konsert i Australia og med tanke på hvordan publikum hylte etter mer etter konserten blir det neppe den siste!

Men kvelden var ikke over selvom Genghis Tron allerede hadde vist folk hva de kunne, neida, det gjemte seg et band til backstage, ingen ringere enn gutta i Converge! Når Converge entret scenen var Amplifier Bar fylt til randen, snaut 400-450 mennesker hadde klart å forville seg ned til lokalet for å se dette fantastiske bandet vise folket hvordan det skal gjøres. Converge sine første toner var åpningen til "Concubine" til enorm jubel fra alle frammøte. Det ble et relativt langt set fra Converge, de spilte i nesten 80 min og i løpet av den tida fikk vi sanger som "Axe To Fall", "No Heroes", "Eagles Become Vultures" og min personlige favoritt "Worms Will Feed, Rats Will Feast" godt planta i midten av setlista. Converge viste seg fram som et thight og gjennomført liveband. Skulle gjerne sett mer bevegelse fra resten av bandet men en ivrig vokalist gjorde opp for mangelen av bevegelse fra resten. Converge avslutta med sangen "Jane Doe" i encoren sin. Vokalisten takka alle frammøte for at de kom og logisk nok fikk han mye jubel for den lille hyllesten.

Converge og Genghis Tron var begge fantastisk denne kvelden, kommer nok til å se begge flere ganger, anbefaler begge på det aller sterkeste. Det var en herlig kveld med mye fet musikk og en guddommelig kebab etter konserten! Gleder meg til neste konsert på Amplifier Bar i Perth!