GLENN HUGHES & CRUCIFIED BARBARA til Trondheim

GLENN HUGHES & CRUCIFIED BARBARA til Trondheim

TRONDHEIM ROCK, STAGE PRINSEN,  fredag 21. mai 24.00 – 02.00

Trondheim Rocks metal rock program på Torget fredag 21. mai er allerede klart – og følgende artist runder av kvelden på Stage Prinsen:

Da programmet på Torget domineres av menn – tenkte vi å la det motsatte kjønn slippe til fra scenen når Trondheim Rock avrundes på Prinsen. Vi synes det er spesielt artig å kunne presentere de friske svenske jentene i Crucified Barbara.

Stockholms-kvartetten gjorde seg sterkt bemerket med låten Heaven & Hell i den svenske Melodifestivalen (Melodi Grand Prix) – uten at de nådde opp på pallplass slik som deres kolleger i Keep Of Kalessin. Crucified Barbara er et hardtslående band bestående av 4 hete "Stockholms-brudar": Ida Evileye, Klara Force, Mia Coldheart og Nicki Wicked! Foruten egne turnéer i blant annet Sverige, Frankrike og Italia, kan de legge supportturnéer med Motörhead, Backyard Babies, In Flames & Sepultura til sine meritter.

Bandets andre album "Til Death Do Us Party" som ble sluppet i 2009, tok hele 4 år å spille inn, og har en sound som er mye mer metal og sleeze samt mindre punkinspirasjoner enn tidigere.


TRONDHEIM ROCK, STAGE PRINSEN,  lørdag 22. mai 24.00 – 02.00

LØRDAGENS Classic Rock aften avluttes på Prinsen med ingen ringere enn; ex. Deep Purple bassist & vokalist GLENN HUGHES – også kalt The Voice of Rock – da han senere bl. a. har vært vokalist i Black Sabbath og har hatt en omfattende solo karriere.

Glenn Hughes er ikke bare en av rockens aller største vokalister, han har også frontet to av de viktigste og største bandene i rockehistorien. Som frontmann både i Deep Purple og Black Sabbath har Glenn Hughes for lengst oppnådd legendestatus!

Det var i bandet Trapeze at han først slo gjennom, men det store gjennombruddet kom med Deep Purple og millionselgeren Burn i 1974. Albumet står igjen som en bauta i rockehistorien og ble som oppfølgeren Stormbringer en stor kommersiell suksess. I 1986 startet han det meget vellykkede samarbeidet med Tony Iommi, den gang i Black Sabbath. De ga ut skiva Seventh Star og siden har Hughes og Iommi gjort flere plateprosjekter sammen, sist på
kritikerroste Fused fra 2005.

De siste årene har Glenn Hughes flyttet til Los Angeles og fokusert på sin solokarriere. Han har bl.a. gitt ut skivene "Songs in the key of Rock" ( 2003), "Soul Mover" ( 2005) og "Music For the Divine" (2006) og har blitt en kritikerfavoritt. Hans status blir stadig bekreftet, bl.a. på siste studioskive der Dave Navarro – gitar og Chad Smith – trommer fra Red Hot Chili Peppers er med.

Reportoaret på Prinsen blir hovedsakelig Deep Purple og andre highlights fra karrieren – backet av bandet; Come Taste the Band.

Det går sterke rykter om gjesteopptreden av nok en Deep Purple legende denne kvelden på Prinsen – etter at Gary Moore avslutter på Torget. Hvem dette er? Den som følger med får se!

Etter suksessen på Stage Prinsen i fjor der både Trondheim Rock artister og publikum koste seg i skjønn forening – skulle det være duket for en ny magisk aften med kjente artister, kjent musikk og kjent trøndersk festkultur 🙂

NB: I år som i fjor vil adgang til "After-Torget"-partyet på Prinsen være begrenset til de som har billetter til Torget (Weekendpass, dagsbillett fredag, og dagsbillett lørdag). Derfor gjelder "først-til-mølla"-prinsippet. Billetter til Prinsen får du lagt av ved å henvende deg til billetter@rockpartner.no


 Billetter til Trondheim Rock 2010 (Torget) kjøper du ved å klikke her.

Klikk for å bestille billetter

NB: Egen sjenkefri sone for de under 18 år begge dagene. 

Billetter til Stage Prinsen får du lagt av ved å henvende deg til billetter@rockpartner.no