ELECTRIC EEL SHOCK + THE CUMSHOTS – Trondheim – Samfundet/Storsalen

ELECTRIC EEL SHOCK + THE CUMSHOTS – Trondheim – Samfundet/Storsalen

Electric Eel Shock: Japanerne i EES hadde jeg hørt mye morsomt om men aldri hørt musikken. De spilte tregrepsrock og tok ganske bra av på scenen!
Virket som de koste seg! Publikum var med litt her og der og det funket greit som oppvarming!

The Cumshots: Storsalen var ikke akkurat fylt til randen men det var god stemning god tid før Cumshots gikk på scenen! Dette var min andre konsert med bandet og forventningene var store. Etter praten jeg hadde med bandet tidligere på dagen var jeg veldig klar får å bli blåst vekk i storsalen denne kvelden!

cb57868da14158d810f88c8490256d30.jpg

Cumshots startet mesterlig med knall-låta "Praying for Cancer" Bandet var tight og veldig energisk og dette lovet bra for resten av kvelden. Litt lydproblemer ble det selvfølgelig underveis men utenom at xlr kabelen til Schau sin mikrofon ikke satt skikkelig så var lyden utrolig bra! Lyset skapte god stemning og Schau så ekstremt skummel ut til tider der han sto i mørket med en lyskaster som han holdt mot trynet.
Låter fra nyplata som overrasket positivt var spesielt "This Dog Wont Hurt" og "I Still Drink Alone" Det var utrolig kult å se et band som virkelig gav alt på scenen. Klokkeklare koringer ifra Ole Petter og frekke soloer i fra Fredrik på andre siden. Rytmeseksjonen var tight og det var rett og slett herlig å se
og høre på!

Nest siste låt som ble spilt var åpningsporet fra "A life less necessary"; "what bleeds must be butchered" Dette er en ufattelig fet og heavy låt! Nå koket det i storsalen. Schau gikk ut i publikum mot slutten av låta og ropte "I Dont Care!!" og publikum svarte! Dritkult! Så toppet de hele dritten med å avslutte showet med hiten fra "Just Quit Trying" godlåta: "I Drink Alone" Det tok helt av, bandet takket for seg og så var kvelden over!

The Cumshots er i storform og det anbefales på det sterkeste å få med seg en konsert!