EAGLES OF DEATH METAL – Trondheim – Samfundet/Storsalen

EAGLES OF DEATH METAL – Trondheim – Samfundet/Storsalen

Hvor enn dette bandet befinner seg blir det alltid en helvetes fest! Jeg hadde sett Eagles of Death Metal 3 ganger allerede før denne kvelden på Samfundet, og jeg visste akkurat hva jeg kom til å få. EODM spiller herlig rock'n'roll med skikkelig attitude! Det var jææævli mye folk i Storsalen, og da mener jeg jæævlig mye! Det var så vidt en plass å finne denne torsdagskvelden. Stemningen på denne konserten var høy! Publikum var med fra start til slutt. Det ristet godt da EODM entret scenen en og en halvtime seinere enn det Samfundet hadde skrevet på sine nettsider. Dette var kjipt men det viste seg å være verdt det! Jesse tok på seg solbrillene og kjørte i gang første låt; "I Only Want You" til stor begeistring fra publikum. Storsalen kokte!

"We are the Eagles of Death Metal! Can You Dig It?"

f87d4bb7c8b36788fb58df741fc0de72.jpg

Konserten var preget av meget god lyd med noen små unntak. Det er ikke verdens tighteste band, men EODM spilte opp til fest og det virket som trønderpublikummet koste seg skikkelig!
De spilte de fleste godlåtene og jeg syntes det var en god opplevelse.

Eagles of Death Metal er et partyband og anbefales på det varmeste.