VALENTOURETTES med fri alder på Elm Street (17/12)

VALENTOURETTES med fri alder på Elm Street (17/12)

Torsdag 17. desember 2009 – Oslo/Elm Street

VALENTOURETTES

Fri alder

C.C. NOK 150,-

 

Valentourettes er et norsk tributeband som hyller rockeartisten Joachim «Jokke» Nielsen. Bandet ble etablert i forkant av Stavanger Punkrockfestival 2003 og er en samling av musikere fra Jokke & Valentinerne og Jokke med Tourettes.

 

Bandet besto opprinnelig av Petter Baarli, Runar «Kula» Johannessen (Tourettes), Petter Pogo (Valentinerne og Tourettes) samt Jokke-fan Vidar Rugset.

Bandet la ut på turne i 2003 og gjennomførte 31 konserter høsten 2003. Høsten 2006 bestemte Vidar Rugset seg for å slutte i Valentourettes. Tarjei Foshaug, alias Strangle? Gentle fra Trashcan Darlings ble hans etterfølger.