QUART 09 – Dag 3 – Kristiansand

QUART 09 – Dag 3 – Kristiansand

Gårsdagen hadde ikke så mye å by på for vår del, men vi måtte få med oss The Black Eyed Peas. De har nettopp kommet ut med nytt album, The E.N.D., og spilte en del låter fra den skiva sammen med noen gode gamle fra tidligere album. Dette var til nå en av de bedre konsertene, sånn med tanke på stemningen blant publikum. Det var allsang og dansing, og publikum koste seg. En del av showet ble dedikert kongen av pop, sitter igjen med et inntrykk av at de har mistet en god venn. Sceneshowet var bra, med dansere, laser lys og oppblåsbare statuer. Disse folka vet å lage liv!

I dag er det mye å glede seg til, noen navn er Korn, Meshuggah, Chris Cornell og The Haunted. Men først skal pressen en tur backstage for å sjekke ut artistområdet, og på pressekonferanse senere. Så vi ser frem til nok en HOT festivaldag.