GOJIRA til Bergen (14/11)

GOJIRA til Bergen (14/11)

Gojira til Bergen 14. november!

Kan det franske stjerneskuddet Gojira bli det nye Metallica? Med sin kløktige sammenslåing av atmosfære, Meshuggah-finesse og Morbid Angel-tonalitet, frontet av umiddelbare riff og en groove av en annen verden, har kvartetten gjort rent bord på de fleste scener de har satt sine bein.

Uavhengig av format og kontekst. Deres tilstedeværelse, kompetente avlevering og udiskutable formidlingsevne har blendet alt fra musikksnobber til garvede ekstrem metalkjøpere.

Debutalbumet «The Link» gjorde at metalundergrunnen lyttet i begeistring, oppfølgeren «From Mars to Sirius» tok Gojira på seierstokt verden over. Ferske «The Way of All Flesh» sementerer bandets status som et av samtidens aller mest spennende metalband. Dette er bare begynnelsen.

Sted: Garage
Dato: lørdag 14. November
Tid: 22.00
Dører: 21.00
Aldersgrense: 20 år
Billettpris: 250 (ordinær) / 220 (BT-Kortet) + avgift
Billetter i salg nå via Billettservice' utsalgssteder.

KLIKK HER FOR ONLINE BILLETTKJØP VIA BILLETTSERVICE!