QUART 09 – Dag 2 – Kristiansand

QUART 09 – Dag 2 – Kristiansand

MarilynManson@Quart.jpgI steikende sol gikk vi til festival området, og det hele dro i gang med mathcore bandet The Dillinger Escape Plan, som rocka godt til et publikum på rundt 2000. Bandet klagde noe på varmen, de syntes det var for varmt å spille og det var det sikkert siden sola steika rett ned på scenen.
Så var det klart for Volbeat, de danske "drængene", som har spilt flere konserter rundt i landet nå i senere tid. De leverer vanligvis bra på sine opptredener live, og dette var intet unntak. Stemmen er god, stemningen ble høy, og midt i "Sad Man`s Tongue" roper vokalisten "silence Norway, I kill you!"
Vi satt og nøt både øl og solen når plutselig Placebo sto på scenen ′on time′ uten noe forvarsel. Det kom brått på de fleste, så det tok noe tid for crowd`en å trekke frem til scenen. Showet var heller labert til å begynne med, men bedret seg opp etter hvert når det kom gode låter som "Meds" og "Every You Every Me". De avsluttet sterkt med blant annet "Infra Red" og låta vi aldri blir lei; "The Bitter End"
Og da var det klart for Manson. Han hadde det beste sceneshowet hittil, men musikken fulgte ikke helt opp til å begynne med. Det tok seg opp, og det kom flere fete låter; "Arma fuck`n geddon" og "Sweet Dreams" er noen av de, og konserten sett under ett var bra!

Dagen i dag blir noe roligere, på programmet står Black Eyed Peas, så får vi se om Fergie har en noe bedre dag på jobben.

FOTO: Trine Lindh Justad