HOVE 09 – Dag 1 –

HOVE 09 – Dag 1 –

Hovefestivalen Dag 1.

Første dag ut på Hovefestivalen var en strålende dag med sola høyt oppe på himmelen, det var varmt, pilsen var kald og alt var egentlig bare helt perfekt. Programmet for dagen var derimot ikke like interessant for meg men artister som Franz Ferdinand, The Ting Tings, Montee og White Lies lagde fest på Hovescenen. Over på Amfiet var det hiphop. Noe som gledet meg var at det var minst like mye folk i et fullpakket rosa telt der El Caco spilte som det var på hiphop headlineren Jadakiss. El Caco rocket løs og spilte opp til en helvetes fest i det rosa teltet.. Åpningslåta "The Glow" var sinnsykt herlig og satte standarden for det som ble en jævli bra konsert. Et annet band som også lagde liv var jo selvfølgelig publikumsfavorittene fra USA; Eagles of Death Metal. EODM spiller straight rock'n'roll slik det skal høres ut. Ingen låt er over tre minutter og det er sjelden flere akkorder enn tre! Jesse Hughes var konge på scenen og publikum responderte med jubel. Alt i alt. Mer en godkjent.

Hove er i gang og vi gleder oss til å oppleve band som Parkway Drive, Black Dahlia Murder og Architects +++ i kveld!