LILLASYSTER – Oslo – Funhouse

LILLASYSTER – Oslo – Funhouse

Å fortsette karrieren uten å kalle seg LOK kan umulig ha vært en lett oppgave, men Lillasyster gjør det meget bra.

I kjelleren på Funhouse i Oslo er det ikke plass til all verden av folk, men det var mer enn nok som klarte å presse seg fram til scenen og stå å kore inn i micen for Martin Westerstrand.

Vi vil inte vara på en stor scene, vi vil vara her med er, roper vokalisten til god respons fra publikummet.

db9f633f06e79c9c6be834c94582b9a8.jpg

Han vet hva de 100 publikummere det er plass til vil høre, samtidig som han mener det han sier. Det tar ikke mange låtene før det koker rundt scenen. De få som hadde en øl i hånda fikk fort begge hendene frie. Dette er hardrock med metalriff som det er en sann nytelse å høre på. Når man har et band som koser seg så hardt på scenen, så blir det ikke vanskelig for publikum å slenge henda i været og hodet fremover.

Vokalist Westerstrand kunne gått tørrskodd ut av Funhouse om han ville. Han har så tak i publikum at han kan gjøre hva han vil. De forreste får synge med i micen, de får bestemme til dels hvordan showet skal være. Når bandet bryr seg så mye om fansen som Lillasyster gjør, da blir det rett og slett en bra konsert, uavhengig av lyd og lys, dette er stemning i aller høyeste grad. For undertegnedes del, så bruker dessverre Lillasyster fire minutter av kvelden til å spille en cover-låt av Rihannas "Umbrella", det kunne de spart seg for. Men med blant annet "Krakas" og  "Bertta det for Lina" gir de publikum det de vil ha, de vil "poge" hardt og hoppe høyt. Eneste som lager hindringer denne kvelden er takhøyden på Funhouse. Med kjappe riff, en solid trommis, tung bass og Westerstrands karismatiske forkjærlighet-til-publikum opptreden på scenen så må man bare sette et smil om munnen og hoppe inn i "pitten". Med LOKs gode gamle "LOK står ner de andra faller" klikker forsamlingen mentalt og det er bare for en stakkars anmelder å trekke seg to skritt tilbake og la de villeste få være ville.

Lillasyster er på turnè i sommer, så for de som har mulighet til å se dem burde de absolutt gjøre det. De gjester blant annet Storåsfestivalen 31.juli, så da er det bare å smøre matpakke, ta på seg metalfoten og rusle inn i hele Norges rockeskog, for selv trærne vil ikke stå stille denne kvelden.