HOVE 09 – Dag 2 –

HOVE 09 – Dag 2 –

Hovefestivalen Dag 2.

2. dag på Hove inneholdt litt mere interessant musikk for vår del, der The Killers skulle toppe det hele. Intervjuet vårt med The Black Dahlia Murder ble først utsatt og så dessverre avlyst pga forsinkelse i flytrafikken, men det er sånn som skjer, TBDM leverte uansett en vanvittig konsert (se egen omtale). Selv om vi grunnet problemene i forbindelse med intervjuet, gikk glipp av foto/omtale av Iskald og foto av The Architects, så var det en del band som likevel rocket Amfiscenen på Hove.

På Amfiscenen kom The Architects, TBDM og Parkway Drive etter hverandre og rocket skikkelig (se egen omtale), og kvelden skulle som sagt toppes med The Killers, men siden de både var sære, vanskelige og til dels ganske oppblåste backstage, så valgte ET og flere andre medier og boikotte The Killers. Les VG's erfaring HER!

Folk begynner allerede å bli slitne, dassene er fulle og maten smaker bare verre og verre, men heldigvis er været strålende og pilsen kald, så vi i E-T er klare for dag 3 med Benea Reach, Enslaved, All That Remains og ikke minst dagens høydepunkt; Slipknot!!!!

ROCK ON!!!