DISCHARGE – Oslo – Garage

DISCHARGE – Oslo – Garage

Etter litt stress kom vi akkurat inn dørene under førstelåta til Cockroach Clan, som jeg når jeg skal være ærlig var hovedattraksjonen for min del. Står fortsatt på mitt og mener at dette er blant Norges aller kuleste band, se gjerne den tidligere omtalen min av bandet på årets Kanalrock for mer skryt.

2995e93eb9b09d0954c4f48a4d9829f8.jpg

Kan nok hende at det har noe med at jeg har sett bandet på bedre scener rent lydmessig, men det var her det viste seg mest at lyden var ganske dårlig den kvelden, selv om den helhetlig sett heller ikke var på topp. Men fett var det allikevel, "Did It Again" på Garage = suksess.

0584bfdd52e5e8637de0039347cab8ee.jpg

Kultbandet Haggis var et band jeg enda ikke hadde unnet meg å sjekket ordentlig ut, så hadde store forventninger i forhold til hva jeg hadde hørt om det, og det innfridde til de grader! Frekt, brutalt, in-your-face og generelt grisefett! Hva er vel bedre enn en lubben, tungt tattovert skinheadvokalist som hopper ned fra scenen og deltar aktivt i moshpitten mens han synger? Utbetatelig!  "Me e Haggis frå stævængår, kem FAEN e dokkår?!"

4f9932ea62300392089e2f0e18fbdeb7.jpg

De Britiske Hardcoreveteranene Discharge var kveldens headlinere, og for å være ærlig så bleknet de voldsomt i forhold til oppvarmerne. Nå skal det sies at lyden som sagt var relativt dårlig, men bandet (forutenom vokalisten) gjorde også fint lite ut av seg. Etter en god håndfull låter måtte vi dessverre takke for oss og rekke toget, så vi fikk ikke med oss hele settet. Men Discharge er beintøft på skive, så jeg håper å få se dem igjen ved en senere anledning.

Alt i alt en fulltreffer av en konsert, og nå som Maiden har gått dukken, så må jeg personlig utnevne Garage som Oslos kuleste konsertlokale, når lyden er bra that is. Hepp!