CREEDENCE hylles i Mjøndalen

CREEDENCE hylles i Mjøndalen

I anledning 40 årsjubileet for releasen av Creedence Clearwater Revival sitt selvtittulerte debutalbum holdes det lørdag 11. oktober en Creedence-hyllestkonsert på Mjøndalen Gjæstgiver. På scenen står Fortunate Sons, bestående av fire unge karer som kan love masse trøkk og allsang.

Fortunate Sons har satt seg som mål å hylle Creedence som det rockebandet det faktisk var, og distanserer seg derfor fra de mange dansebandversjonene opptil flere artister dessverre har tillatt seg å fremføre av bandets låter. Med Fortunate Sons får man også et innblikk i en del av Creedence-katalogen som kanskje ikke alle kjenner til, men som absolutt fortjener mer oppmerksomhet.

På Mjøndalen Gjæstgvier får man førstkommende lørdag med andre ord et gjenhør med alle de kjente og kjære sangene Creedence toppen hitlistene med, samtidig som man får et innblikk i en for mange ukjent Creedence-verden. Alt levert av et ungt band med den trøkk og nerve låtene
fortjener.

LØRDAG 11. OKTOBER
MJØNDALEN GJÆSTGIVERI
TID: 23.00
CC: 150 KR
WWW.CREEDENCENORGE.NO