NINE POUND HAMMER – Oslo – Last Train

NINE POUND HAMMER – Oslo – Last Train

Fra asken av Nine Pound Hammer, stiger Nashville Pussy, men ut av fisen til Nashville Pussy, starter Nine Pound Hammer opp igjen, og skitten rock'n roll er tilbake. For å bli satt i riktig togvogn, får vi først et par ballader av norske Crime Club.

Crime Club speller rock'n roll. Med en tvist av gammal Ramones. Jeg sier det sånn, hvis Ramones hadde eksistert fortsatt, og de hadde lagt ann en ørliten mer moderne twist, hadde det sannsynligvis hørt ut som noe i nærheten av Crime Club. Det svinger, og man får lyst på øl. Det holder for min del. Og for resten av publiken også, virker det som. Kult band som definitivt skal sjekkes nærmere ut!

Litt senere var det derimot tid for kveldens høydepunkt, Nine Pound Hammer. Plain rock'n roll, av den rednecke typen. Og det handler stort sett om alkohol. FETT! Ikke helt orginalbesetning, men med Blaine på gitar og Scott på vokal, er man strengt tatt tilbake til basic, og det høres ut som man forventer. Et stappa fullt Last Train ser ut til å kose seg minst like mye – om ikke mer, enn meg. Enkle rett i trynet riff, og drekkatekster typ detta beviser at musikk ikke trenger å være avansert. Det er fett som faen! Vi fikk en del nytt materiale, som kom på skive for noe som begynner å nærme seg et par år siden, og selvfølgelig noen gamle schlägere. Her er det ingenting å klage på, annet enn litt sein konsertstart, som fører med seg at man må stikke før det blir helt ferdig. Men man stikker ihvertfall med en god opplevelse friskt i minne.