WAKLEVÖREN – Trondheim – Uffa

WAKLEVÖREN – Trondheim – Uffa

Sist Waklevören var på Uffa, var jeg også til stede, og det var ingen tvil om at jeg skulle overvære også denne konserten med dem. Waklevören er et liveband man blir uendelig glad av å se spille og jeg gledet meg stort sammen med mange andre fremmøtte. Men først skulle 2 lokale helter i ilden, og det ble langt fra en nedtur det også.

d710ddcacada31391c6b14dbf8cfa04d.jpg

DUMHETENS HÆR

Punkrockthrashbandet Dumhetens Hær har man hatt gleden av å se noen ganger i Trondheim det siste halve året. Bandet begynner å bli scenevante og vokser for hver gang. Noen småfeil var det også denne gangen, men så lenge bandet tar det med et smil, smitter det over på folket og livet blir bare herlig. Lydmessig var det veldig høyt og det førte til at enkelte trakk ut for å berge hørselen mens andre med ørepropper ikke fikk den optimale konsertopplevelsen. Men til tross for dette, var det mulig å høre at gutta spilte kjapt, kult og heftig punkrockthrash eller noe i den duren. Absolutt godkjent nok en gang fra Dumhetens Hær.

27c9cb36aefbcf56846cb5809f792f3d.jpg

WORLD OF SHIT

Folk i Trondheim har det med å komme opp med bandnavn som egentlig er helt på trynet, men på en annen side er toppers. Brutal Kuk og World of Shit er 2 slike navn og sistnevnte skulle opptre foran et godt satt Uffa publikum etter at Dumhetens Hær var ferdigspilt. Dette var andre gangen undertegnede fikk oppleve World of Shit på en scene og de fortsetter å imponere med sin aggressive, kule og til dels intense thrashcore. Lyden var fortsatt høy, men ble noe bedre utover i settet samt at undertegnede plasserte seg litt til siden i lokalet, gjorde at dette ble en langt bedre konsertopplevelse. Stor partyfaktor var det garantert på Uffa nå og World of Shit gjorde kvelden enda bedre.

94e15d80feea69f342ad84450bbb36e4.jpg

WAKLEVÖREN

Så skulle partyfaktoren opp enda et par hakk og det klarte Waklevören lett å bidra til. Moshpit, stagediving, ekstra mikrofon blant publikum og mye øl i lufta, gjorde sitt til at dette ble party med stor P. Festlig konsert fra ende til annen der det var tydelig at bandet storkoste seg også denne gangen på det som av mange omtales som Norges beste livescene, undertegnede inkludert. Vokalist Kenneth tok seg en tur blant publikum og forsøkte å få noen ord/skrik fra utvalgte fans og endte opp med å la den ene mikrofonen være igjen der nede. Bored fikk hjelp fra flaska til en fan på gitaren og alt var rett og slett heftig og begeistret moro på høyeste plan. Når kommer dere tilbake?