BÖMBERS – Oslo – Club Maiden

BÖMBERS – Oslo – Club Maiden

Bömbers er som kanskje de fleste har fått med seg et Motörhead cover-band, med Immortal`s Abbath i spissen. Å for de som ikke har fått det med seg, så burde de skjønne at noe sånt noe umulig kan være noe annen en ekstremt tøft! Jeg ankommer Oslo noe sent, så jeg går glipp av oppvarmingsbanda (…), men jeg rakk uansett å tryne over noe som så jævlig dyrt ut, og fikk et skrukket øyenbryn eller to fra lydmannen. Heldigvis så det ikke ut til å ha noe spesiel betydning for hva angår lydkvalitet, for den var nemlig helt i boks. Muligens noe skurrete lenger bak i kroken, men forran scena var alt på det reine. Abbath`s vokal er, med all respekt til Lemmy, nesten bedre synes jeg, enn orginalen. Men dette er nok mest på grunn av den ekstrme scenepersonligheten han er.
Er det en ting Abbath kan, bortsett fra å se ut som et snø-demon-beist, så er det å lage liv! Fra før han åpnet munnen for første gang, og helt til siste slutt, lenge etter de hadde forlatt festen, så var publikum som helt i ekstase. Reint bortsett fra det visuelle så var det et jævlig tøft låtvalg, og det hele toppet seg med all-sang under ace of spaces.

50e7f98d3fbda78c490bf33854bb228f.jpg

Alt i alt var detta en jævlig tøff aften, der det eneste som dro ned var at det var faen så trangt der inne. Faktisk var det så trangt at selv lommemannen ville tenkt seg om, men uansett var detta verdt bryet med å stresse seg rundt i stygge Oslo, og jeg kommer nok til å være der nestegang Bömbers melder sin ankomst!