GOAT THE HEAD – Oslo – Oslo, Club Maiden

GOAT THE HEAD – Oslo – Oslo, Club Maiden

Goat the head hadde en liten releasturne for debutalbumet Simian Supremacy og stoppet også innom Maiden i Oslo. Dette er et band jeg fra før var ganske sikkert på at jeg ikke hadde hørt men var også sikker på at det var fett. Kan ikke forklare hvorfor men det var ikke langt fra inntrykket.

Alle var for anledningen ikledd dyreskinn og innsmurt med blod. Oppførselen var som man kan forvente av en huleboer og hele pakka så jævlig gjennomført ut. Forrykende sceneshow og rungende death metal som passa godt til huleboerimaget. Goat the Head kjører imaget sitt litt mer fullt ut enn andre band jeg har sett og de gjør det med stil. Musikken var kjapp og brutal og lyden satt som den vanligvis gjør på Maiden. Det var greit med folk og folk så ut til å kose seg der de stod.

7a2fbb9230ae5d85d538f125ef11969c.jpg

Litt lang spilletid gjør at det drar seg litt lenge men utover det er det ikke mye å sette spydspissen på. Goat the Head leverte en konsert som sitter godt i minnet og jeg gleder meg til neste gang jeg får oppleve disse live.