MONOLITHIC – Trondheim – Trondheim, Samfundet

MONOLITHIC – Trondheim – Trondheim, Samfundet

 

Et massivt lydbilde er en selvfølge når Kenneth Kapstad og Stian Westerhus setter i gang med sin industrielle frijazzmetal av det extreme slaget. Gutta spilte samtidig med Black Debbath, men allikevel var det ganske fullt inne i det lille lokalet kalt Knaus på Samfundet i Trondheim. Som de 2 foregående gangene jeg har hatt gleden av å få oppleve dette massive og enestående bandet på en scene, leverte de nok en gang sakene på en fortreffelig måte og fikk flere nye tilskudd til fanskaren sin. De storkoser seg sammen på scenen og det er lett å se at de har det morsomt. De holder øyekontakten med hverandre stort sett hele tiden og vet hele tiden hvor og når ting skal skje. Og ting skjer hele tiden når Monolithic spiller. De leverer som alltid et enormt trøkk hele tiden og de spiller høyt. Det ble for øvrig delt ut ørepropper ved inngangen da dette ble annonsert på forhånd som en konsert med skikkelig høy musikk. Og det stemte på en prikk.