DETONATION – Emission Phase

DETONATION – Emission Phase

  • Rating: 2.5 / 6

Nederlandske Detonation et nytt bekjentskap for min del, men "Emission Phase" er faktisk deres tredje album. Bandets death metal låter unektelig svensk, altså kjapp melodiøs metal med et lite snev av thrash.

Dessverre for Detonation er ikke Göteborg death metal min favorittsjanger, det blir rett og slett for snilt for min smak. Følgelig sliter jeg med å konsentrere meg når jeg lytter til "emission phase", musikken gir meg rett og slett ingenting. Halvveis gjennom albumet begynner jeg å bli rastløs, og jeg kjenner en sterk trang til å sette på noe death metal slik jeg mener den skal være, den skal være brutal!

Til tross for at bandet ikke tilfredsstiller min personlige smak, så hører jeg at de har noen kvaliteter. Det er godt spilt, godt produsert og variert, og heldigvis er musikken til Detonation ganske aggressiv i forhold til de fleste lignende band. Likevel blir helheten kjedelig. Kjøp heller "Slaughter of the Soul" en gang til.