BLOODSCORN – Oslo – Oslo, Amplifier

BLOODSCORN – Oslo – Oslo, Amplifier

Snakes In Southern Flames startet denne kvelden, med sin første konsert. Det er et band jeg har fulgt siden oppstandelsen, og hadde gleda meg til å se. Den ene gitaristen starta bandet utelukkende for å lage musikk inspirert av Down, så man visste hva man fikk. Snakes ga jernet hele veien gjennom demoen, som foreløpelig ikke er gitt ut. Tross det var det flere som hadde møtt opp, og gladelig sang med. Mot slutten spilte de også sin egen version av Last Caress, omdøpt til Snake Caress. Trøkk! God lyd fra scena på denne opptredenen, og godt liv i publikum. Pluss for at bandet gjorde noe ut av spillinga, istedenfor å stå stille hele tiden. Mye liv og kontakt med publikum, og de var tydelig gla311e2bf19594921ef289fe639f91ff0a.jpgd over at de endelig fikk sparka fra seg litt.

Kveldens neste –og siste band var Bloodscorn. Et band som har sin fanskare i undergrunnen. Mange hadde møtt opp i kveld for å skue musikken som legger seg litt i thrasha hardcore-stil. Brutal lyd fra anlegget her også, og fart i spesielt vokalisten. Bloodscorn har holdt på siden 2004, og har spilt seg store siden den gang, med to demoer på nakken. Selv om dette er musikk som ikke helt fanger mitt øre, var det mange som hadde gledet seg til denne giggen – og var godt fornøyde. I hvert fall om man skal svare til svettelukten og hurraropene.
Alt i alt en bra kveld for de som ikke forventer for mye, men setter pris på god musikk. Med det mener jeg ikke at det var labert, men to gode band, som knapt er kjent. De spilte hardt, livfullt og de trakk mange mennesker. Amplifier er en liten scene, og et kult sted!