KVINESDAL ROCK FESTIVAL – Vill, vakker og vågal

KVINESDAL ROCK FESTIVAL – Vill, vakker og vågal

Historiens andre KVINESDAL ROCK FESTIVAL har det meste klappet og klart foran den store festen som vil foregå i Kvinesdal i tidsrommet mellom 12. og 15. juli. Eternal Terror tok kontakt med da big boss i KVINESDAL ROCK FESTIVAL, Mr Kelly Aamodt, for å prøve å dra ut litt mer info om denne rock- og metalfestivalen som foregår i køntriland, som han selv sier det så smakfullt.

 
ET – I en verden full av festivaler, hvordan står det til i KvRF leiren? Er alt under kontroll nå drøye 2 måneder før festivalen sparkes i gang?
KELLY – Alt ser bra ut så langt, plakater, flyers og programblad går i trykken om et par dager så da er bare å børste støvet av stiftepistolen. Vi har KvRF ambassadører og frivillige hjelpere i de flere byer og tettsteder så rock’n roll budskapet vårt skal nok bli spredt.

ET – Årets line up ser ganske fin ut. Er dere fornøyd selv med hva dere har klart å skrape sammen?
KELLY – Er veldig fornøyd med årets line up, vi har jobbet hardt og lenge med den, her blir det noe for alle. Vi prøver og gjør line upen litt variert så publikum får en blandig av rockn roll og metal 3 dager til ende. Kan man få en bedre start på fellesferien?

TheKids.jpgET – Torsdagen ser ut til å bli en morsom aften med Luxus Leverpostei, Ingenting, Wig Wam og The Kids. Det er en noe spesiell line up denne kvelden må man si, eller hurr?
KELLY – Torsdagen er spesiell, enig i det, men det er i beste mening. Dette blir en folkefest, denne dagen er det fri aldersgrense så voksne og barn kan glede seg sammen. Vi arrangerer jo i en av Norges ”køntri” bygder så det er også en slags gavepakning til lokalbefolkningen.

ET – Begge headlinerne i Sebastian Bach og D.A.D. er jo for så vidt veteraner å regne og det samme kan man vel også si om Jorn og TNT, og da lurer vi på om dere forsøker å gå Sweden Rock i næringa, hehe?
KELLY – Hehe, jeg ser den sammenligningen, det skal ikke stikkes under en metal-stol at vi er flere Sweden Rock gjengere blant ledelsen og ildsjelene i KvRF, men her har vi booket etter hjertet + at noen band er tatt fra ”forslagskassa” på webside forumet. Vi har også gamblet på noen nykommere som eg hadde en god magefølelse på (Breed og Triosphere for å nevne et par). TNT blir en glede å se live igjen, syns bandet har en helt ny og sprek glød i seg for tiden. D.A.D. som trekke fullt ”hus” foran hovedscenen i Roskilde må vel være det optimale festivalbandet. JORN er for oss og mange andre svaret på Skandinavias beste vokalist, og med den besetningen han har med seg på scenen nå blir det ikke lett å være bandet etter. Men å få se den bredbente langhåra (fremdeles ja) gamle helten min høvle fra seg Skid Row`s ”Youth Gone Wild” på et jorde midt i hjembygda Kvinesdal kommer til å bli en heilt syk følelse for meg og mange med meg.

ET – Er det noen artister/band dere prøvde å få tak i, men som gikk i vasken eller gikk det hele smertefritt og uten problemer?
KELLY – Det meste har gått på skinner men vi jobba lenge med å få fredags headlineren i boks, vi hadde en stor fisk på gang som glapp rett før kick off i Kvinesdal. Hadde også In Flames på gang, men det er en helt annen historie, vi håper å få de en annen gang. Mulig de store fiskene hopper i båten vår av seg selv hvis festivalen en gang blir stor nok, hehe. Nå skal de sies at Sebastian Bach kom å reddet det hele. Vi er meget fornøyd med det.

SebBach.jpgET – Kvinesdal Rock Festival har kjørt med Kick Off Party både her og der denne våren. Hvorfor har dere valgt å gjøre det på denne måten?
KELLY – Helt naturlig for oss å først lage et kanonparty i hjembygda. Vi viste DVD med hele line upen på stor skjerm, ingen visste hva som ville komme. Det var til og med noen jenter som tok til tårene når Sebastian dukket opp på skjermen, trodde ikke helt det de så, hehe! Vi mener vel på at vi trekker flest folk fra mellom Kristiansand og Stavanger, så derfor kjører vi et par kick offs der også. Syns også det er en glimrende anledning til å booke band som vi ikke fikk plass til på festivalen.

ET – Dere valgte å gå ut tidlig med full line up. Du tror ikke det blir for stille rundt festivalen slik at folk ”glemmer” den? Jeg tenker på at dere kanskje skulle slippe line upen litt nærmere festivalen. Men på en annen side er det sikkert godt å ha den biten i box i god tid også.
KELLY – Ser ingen grunn til å vente med og offentliggjøre full line up når vi har fått alle bandene vi ville ha. Vi har hele tiden annonser ute blant våre sponsorer samt diverse her og der. Som sagt tidligere i intervjuet er vi nå klare for å kjøre på med flyers og plakater. Vi har også flere bestilte annonser som kommer ved jevne mellomrom.

ET – Battle of the Bands; noen ord om den biten også.
KELLY – Vi tenkte å gjøre en ting for ungdommen mellom Kr.sand og Stavanger som ikke er signert, en slags KvRF Urørt. Kvinesdal rock klubb står bak arrangeringen som finner sted på Kvinesdal Kulturhus 16. juni. Vi stiller med en jury som plukker ut vinnerbandet, de får gleden av å være første band på scenen torsdag 12. juli 2007

ET – Er det mer enn bare konsertene som skjer under Kvinesdal Rock Festival?
KELLY – Det er på planleggingsstadiet, men med 25 band på en scene i 3 dager blir det nok for det meste rock, metal, god mat og drikke kombinert med festivalfølesen i flotte omgivelser. Mulig det blir helikopter sightseeing så lokale og langveisreisende kan få se den vakre bygda vår fra luften. Da vil de finne fort ut hvorfor kommunen bærer slagordet ” vill, vakker og vågal!

KRF.jpgET – Hvordan går billettsalget? Er det mange billetter igjen eller må folk som har planlagt en tur til Kvinesdal i juli begynne å tenke billetter med en gang?
KELLY – Salget er stigende! Bra det da for sammenlignet med i fjor har vi solgt det samme antallet til nå (1.mai) som vi hadde pr 1. juli i 2006. Vi har god plass, men kommer til å sette et tak. Vi vil at folk skal få komme og kose seg på KvRF uten å måtte stå i lange køer.
Viktig å få med at de som forhåndskjøper billetter vil få garantert gratis plass på vår camping enten det er på MC camp, fellescamp eller bobil- og busscampen som er nytt av året.

Start fellesferien på Kvinesdal Rock Festival

http://www.kvinesdalrockfestival.no