PARLAMENTARISK SODOMI – Hvem rævpuler egentlig hvem?

PARLAMENTARISK SODOMI – Hvem rævpuler egentlig hvem?

Da Parlamentarisk Sodomi sendte oss sin første demo tidligere i år, fikk jeg skikkelig bakoversveis, for makan til heftig grindcorepunk krydret med politiske tekster og analhumor som det luktet svidd av er det veldig lenge imellom man hører. Vi ville finne ut litt mer om dette enmannsbandet som for tiden har base i Trondheim, og nedenfor kan du lese tidenes mest analhumoriserte intervju i Eternal Terrors historie. 

ET – Hvem hater du mest av Jens, Erna, Kristin, Per-Kristian og Siv?
PAPIRMØLLEN – Jens Stoltenberg finner jeg mest usympatisk av de alle. Se også "Viktigheten av Jens Stoltenbergs Død". Han var nok ikke mye likt som barn, ikke som voksen heller for den saks skyld. Erna Solberg er både fysisk frastøtende og bergensk. Kristin Halvorsen, Per-Kristian Foss og Siv Jensen har alle de mest provoserende trekkene til elevrådsrepresentanter i ungdomskolen, og kompetansen deres ser ut til å halveres fra time til time. Jeg hater hele hurven, men det er et veldig tvetydig knull-hat forhold.

ET – Hvordan kom du på lage et band som Parlamentarisk Sodomi?
PAPIRMØLLEN – Det har blitt laget tåpelig lite grindcore i Norge, spesielt på norsk. Selve tematikken falt ganske naturlig, både politikk og samleie er jo gjennomgående emner blant de klassiske bandene. Jeg var nødt å få det ut av verden, hvis ikke hadde jeg vært ennå mer umedgjørlig enn jeg er. Hadde jeg i steden startet et progband som het Planetarisk Sudoku ville jeg gått fra vettet.

ET – Er det på grunn av at politikerne rævpuler oss at du har tatt navnet Parlamentarisk Sodomi?
PAPIRMØLLEN – Navnet sikter til toveisdialogen mellom velger og politiker. Hvem rævpuler egentlig hvem? Og hvorfor? Og hvorfor ikke?

ET – Er du helt alene om prosjektet?
PAPIRMØLLEN – Ja.

ET – I en politistat som Norge der du kan risikere 15 års fengsel for å kaste en velfortjent kake kan det vel ikke regnes som særlig gjennomtenkt å prøve å forandre systemet på egenhånd. Hvordan står det til med oppslutningen? Har du mange støttespillere?
PAPIRMØLLEN – Bløtkakemannen er en stor inspirasjon. Gjennomtenkt eller ei, havner man i fengsel er jo det en gylden mulighet til å knuse fittesystemet fra innsida. Parlamentarisk Sodomi er jo folkets røst, så jeg vil anslå at jeg har omtrent 90%-100% oppslutning. Jeg burde få meg samme medlemssystem som statskirka – er du et eks-foster er du medlem.

ET – Du er for tiden på leting etter sodomitter. Betyr dette at du endelig skal dra en Per-Kristian og komme ut av skapet og vise oss hvem du er?
PAPIRMØLLEN – Strap-on kan også brukes. Diskriminerer man på grunn av kjønn, knasker man til syvende og sist sitt egen underliv om til motbydelig, hysterisk gøsh. Den rektale sannhet er hard, men bipolar.

ET – Det er mange som lurer på hvem du egentlig er. Kan du si litt om hvem du er, om du har spilt i andre band/prosjekt osv?
PAPIRMØLLEN – Er fra Sandnes. Spilte i en rekke punk-, hardcore- og metalband i Sandnes og Stavanger, deriblant med de nådeløse jævlene i Ordrenekt.

ET – Hvordan går det forresten i letingen av musikere; blir det noe band av det? Har du funnet noen psyke sjeler som vil være med deg og spre politikerforakt fra scenen og hva er det spesifikt du leter etter av musikere?
PAPIRMØLLEN – Er egentlig ikke så voldsomt om å gjøre. Ok å slippe å forholde meg til andre medlemmer. Men skulle den rette trommisen dukke opp, kunne det vært moro. Det burde være en genmanipulert krysning mellom Rich Hoak og Bløtkakemannen.

 

PS_demo06.jpg

 

ET – Når du kreerte denne demoen, gikk det unna i Darkthrone og S.O.D. tempo på et par tre dager, eller er dette noe du har gått og ruget på i lengre tid?
PAPIRMØLLEN – Selve innspillinga ble gjort over et par uker i november i fjor. Låtskrivinga tok noen måneder. Noen av låtene var kadavere fra et grindcoreband i Stavanger jeg spilte i som het Rektum Prolapz, senere kjent som Kursk Nilsen, med medlemmer fra Ordrenekt og progbandet Nova.

ET – Det er jo en del av oss raringer som har falt for Parlamentarisk Sodomi, og vi lurer alle på om det kommer flere politiske ukorrekte godbiter fra deg?
PAPIRMØLLEN – Har en ny demo klar i løpet av mai. Noen låttitler: "Bestialsk Oligarki", "Kinky Lobbyvirksomhet", "Faen Ta Krig", "Glattbarbert Oppnedkors", "Tverrpolitisk Tarmskylling". Følg med på http://nrk.no/urort og www.myspace.com/sodomi

ET – Stiller du noen konkrete krav om oppslutning før det eventuelt kommer en oppfølger? F.eks. at 36.9 % av de mellom 15 og 30 år må ha kjøpt skiva?
PAPIRMØLLEN – Hehe, nei. Satser på å opprettholde en kultkjerne med obskuritetsfetisjister. Det er jo sånn Miljøpartiet De Grønne har overlevd.

ET – Hvilke, i dine øyne, udugelige politikere har inspirert deg mest gjennom tidene?
PAPIRMØLLEN – Jan P. Syse og Gro Harlem Brundtland. Jeg pleide å tegne karikaturer av de når jeg gikk i barnehagen.

ET – Satser du på et samarbeid med Anal Cunt med tiden?
PAPIRMØLLEN – Har ikke falt meg inn. Men de er et veldig bra band.

ET – Hvor analfiksert ER du egentlig?
PAPIRMØLLEN – Gjennomsnittlig egentlig. Er gjennomsnittlig oral- og nasalfiksert også. Men det er viktig å ikke glemme at dypest sett er anus en metafor som kan overføres til alle sider ved menneskelivet. Det er dette som setter anus i en særstilling.

ET – Kommer du til å stille ved neste kommunevalg?
PAPIRMØLLEN – Har dessverre ikke tid, men Vidar Sahl-Ottesen har vist interesse for å stå på liste for Lokal Latex. Han får min stemme.

ET – Benytter du deg av andre terapiformer ved siden av å lage musikk?
PAPIRMØLLEN – Øl og kristne aviser.

ET – Hvilke politikere ville du helst sodomert?
PAPIRMØLLEN – Trond Giske, som hevn for alle de gangene han har sodomert meg. Og Åslaug Haga. Ikke fordi hun virker spesielt ond, men hun har en slik eksotisk, landlig sjarm.

ET – Tror du at budskapet ditt når frem til noen lettpåvirkelige sjeler med tanke at det er umulig å forstå et ord du vræler?
PAPIRMØLLEN – Det er vel derfor verken Terrorizer eller Discharge klarte å forandre verden. Egentlig er det ikke vokalen min som gjør det vanskelig, bare dialekten. Man kan jo alltids lese tekstene, de står på bokmål.

ET – Hva er dine viktigske lobbyprosjekt for tiden?
PAPIRMØLLEN – Jeg var i Oslo sist helg og spurte Siv Jensen om jeg kunne lukte på fingrene hennes. Hun nektet, og det var garantert fordi de oste av rævene til ikke-hvite, ikke-kristne, ikke-middelklasse ikke-menn. Senere på dagen prøvde jeg å få Per Sandberg med på en øl for å voldtektsdope ham. Han kunne ikke, tror han hadde et barnehjem i Burma han skulle bombe for å bygge minefabrikk der.

ET – Er mora di stolt av deg?
PAPIRMØLLEN – Hun sa hun aldri hadde hørt en mer rettferdig tolkning av Repulsion, Napalm Death og Brutal Truth satt til flotte tekster inspirert av Sore Throat og Black Debbath.