S.I.N. – Equilibrium

S.I.N. – Equilibrium

S.I.N, som står for Somewhere Into Nowhere, er et band jeg aldri har hørt om før, det fulgte heller ikke noe promoskriv med denne promoen, men etter litt research fant jeg ut at bandet er Tysk/Britisk og har en skive på samvittigheten fra før. Bandet spiller stort sett ganske straight hard rock ala TNT, men det finnes også et par låter som er noe mer metall, og med enkelte progressive tendenser. Første spor, ”Nail It To The Wall” som er blant de beste låtene på skiva fikk meg til å tenke på svenske Supreme Majesty, vet ikke helt hvorfor, men det er noe med melodien og vokallinjene som minner det bandet.

Det er egentlig ingenting som er spesielt dårlig på denne skiva, men det er heller ikke så mye som fenger spesielt. Det blir for ordinært og kjedelig. De tyngste sporene ”Nail It To The Wall”, ”Johnny’s Running” og ”Winding Road” samt den noe roligere ”It’s Forever” er helt greie låter, men resten av låtene og da særlig balladene blir for standard og kjedelige. Alt i alt så blir ikke Equlilibrium mer enn en helt ok skive som tidvis glimter til, men i lengden så blir det som sagt for ordinært og kjedelig.