AGORAPHOBIC NOSEBLEED – Bestial Machinery 2CD

AGORAPHOBIC NOSEBLEED – Bestial Machinery 2CD

  • Rating: 3 / 6

Når et grindcoreband som Agoraphobic Nosebleed skal slippe en samleskive, er det like greit å gjøre det på denne måten. En dobbel disc med til sammen hele 136 (!!!) låter. Skremmende høyt antall låter, men de fleste av dem er på under minuttet, så det er ikke så fryktelig mye musikk i tid, bare sykt mange låter.

Meningen med grindcorelåter på 7 sekunder, har jeg ikke helt skjønt vitsen med, men det er sikkert en mening med det. Uansett finnes det flust av den type låter på denne doble skiva. Noen bassriff i et noenlunde rolig tempo, tapp tapp og dermed er det fullt kjør i 5 til 6 sekunder med kjappistromming og en uforståelig vokal. Slik er de fleste låtene på denne skiva. Sikkert kult for de som er fans av denne typen musikk, men for meg blir dette totalt jævla kaos på den mest ustrukturerte måten som finnes. Det minner litt om det tidlige Napalm Death, men allikevel ikke helt det samme.

På denne doble skiva finner du alt hva Agoraphobic Nosebleed ga ut før de signet på Henky Reduction og Relapse. Sikkert en fin mulighet for fans av bandet til å få seg en fin samling låter.