AUDIOPAIN – The Traumatizer

AUDIOPAIN – The Traumatizer

Audiopain har en plass i de fleste metalhjerter i Norge. Bandet fremstår som et av de beste thrash metal bandene vi har i dag, og med The Traumatizer tar Audiopain nok et skritt videre. Skiva er bandets femte, og alle og enhver av de skivene er selvfinansiert. Så også The Traumatizer, som inneholder 6 meget bra thrash metal låter. Låtene er forholdsvis lange og total lengde på skiva er på vel 34 minutter. Det er et par av låtene som jeg har valgt meg ut som mine favoritter, og det er Believer, som er en typisk Audiopain låt med heftige riff og masse trøkk. Den andre er Religion Of Reality, som er en låt som for det meste går i midtempo, men som har en dose black metal i seg. Minner faktisk en liten tanke om Darkthrone musikalsk og oppbygging.

Audiopain låter en bitte liten tanke annerledes på The Traumatizer enn hva de gjør på den forrige skiva. Forskjellen er at det er flere taktskifter her, og det er bare med på å krydre litt ekstra. Jeg mener at The Traumatizer er Audiopains beste skive til nå. Den er langt mer variert enn forgjengerne.

Audiopain gjør noe med en gammel thrash fan kropp, men hva det er klarer jeg ikke helt å sette fingeren på. Men i det minste så tar de deg tilbake til de glade 80 årene, og enda bedre; du blir der en god stund. Det varmer rett og slett.

Men det er først og fremst et enormt energisk og heftig liveband Audiopain er kjent for å være. Og har du enda ikke sett dem i levende live, så bør du stikke innom din lokale metalscene neste gang Audiopain dukker opp. Det anbefales på det varmeste.