INFERNO 06 – Butts and swans –

INFERNO 06 – Butts and swans –

INFERNO 06

 

Jeg hadde lovt meg selv at jeg aldri mer skulle ta tog til og fra Inferno noe mer, men et eller annet har skjedd, for tog ble det dette året også. Min kollega Stian sovnet elegant av og måtte ta buss nedover, noe som sikkert var enda verre. I stedet for han ved min side i de nesten 7 timene fikk jeg et langt mer frydefullt syn. Jeg forsøkte å få skrevet litt på turen fra Trondheim til Oslo, men ble til stadighet ført ut av fatning og jobbmodus og inn de siklendes rekker da dette prakteksemplaret av et hunkjønn som slettes ikke hadde bestemt seg for å sitte i ro. Opp og ned i setet ved siden av meg hele tiden og rompa i været i et sett gjorde sitt til at det ble så som så med skriveriene på denne turen. Det var for øvrig ikke bare nevnte kroppsdel som var en fryd for øyet, så vet dere det.

Et eller annet sted mellom Trondheim og Oslo satt jeg og så ut gjennom vinduet mens toget av en eller annen grunn gikk veldig sakte og ble ganske forundret over 2 hvite flekker på et vann som ikke kunne være noe annet enn et par fugler. Men hvilke fugler det var, kunne jeg ikke skjønne, for det så ut som 2 stykk fjærkledde indianerhodepryder uten hode. Jeg mistet deretter interessen for dette hvite fenomenet da min sidekvinne igjen skulle reise på seg og tankene ble igjen ført over på noe helt annet. Hun forsvant og jeg gløttet igjen ned på vannet og plutselig skjønte jeg hva det var jeg satt og så på. For i det disse fjærkledde mystikumene var ferdige med å dukke, forsvant bakendene deres ned i vannet og opp kom 2 lange halser og jeg skjønte med ett at det var 2 svaner jeg hadde sittet og sett på, de også med bakendene i været. Altså, min togtur denne dagen handlet stort sett om bakender og det var ikke fritt for at i alle fall en av dem satte meg helt ut.

Men nok svada om tog, ryper, svaner og andre fugler, bakender og vondt i det sistnevnte, noe man får av å sitte på et dårlig sete i 7 timer og over til det Inferno Festivalen handler om; metal, øl og ja……bakender..hehe.