BURNING POINT – Feeding The Flames

BURNING POINT – Feeding The Flames

Mer klassisk power metal fra Finland. Denne gangen fra Burning Point. Bandet er forholdsvis ferskt, og dette er deres andre utgivelse, og begge er utgitt på Limb Music.

Jeg har nå prøvd å lytte til denne skiva en stund, men den vil ikke sette seg. Det er mulig at årsaken er at det har blitt en kraftig dose power i den senere tid, og det er i allefall litt for mye for meg. Jeg synes det er greitt med en og annen power skive, men nå er det blitt litt for mye for meg. Og dessverre går det utover blant annet Burning Point’s siste skive Feeding The Flames. Det er vel egentlig litt urettferdig, men nå er ikke dette noen stor skive. Snarere tvert imot vil jeg vel si. Man har liksom hørt hele regla før. Og dessuten blir låtene for tamme…..for mye baladeaktig…..og det blir som kjent litt kjedelig i lengden. Nei sorry kjære finner, dette ble for svakt.