CORONER – No More Color

CORONER – No More Color

  • Rating: 3.5 / 6

Coroner er et vanskelig band å beskrive. De spiller en teknisk riffbasert thrasha death metal eller noe i den duren. Tempoet er sånn cirka midt på treet. Med enkelte unntak der de speeder opp tempoet litt, men ikke noe spesielt.

Det som gjør Coroner til et hørbart band, er den meget karakteristiske gitarspillingen til Tommy T Baron og vokalen til Ron Royce.

No More Color er vel en av skivene til Coroner som gjorde at Coroner aldri nådde helt opp, men allikevel nådde en viss status på slutten av 80 tallet. Låtene på denne skiva er for så vidt bra. På den tiden var de enda bedre, for da var konkurransen mindre. Dvs at det er langt flere band der ute i dag enn på 80 tallet. Og stilen har blitt mer extrem for mange av dem. Og derfor hadde nok Coroner’s stil falt helt igjennom hvis den hadde kommet nå i dag. Men det gjorde den altså ikke. Den kom i 89 og inneholder 8 spor på til sammen 34 minutter. Mange kule riff, men det er også det hele. Kanskje bortsett fra låta Last Entertainment som er noe helt annet. En rolig synthbasert låt med stemning så det holder.

Og det var det jeg ville si om No More Color. Ingen stor plate.